Képfeltöltés linkként a szerverre

Olyan plugint keresek, amivel kicsit leegyszerűsödik az amúgyis rövid életem:DSzóval ha van egy kép, amit ki akarok tenni az oldalra, gallérába feltölteni, ntextgennel stb.

Ugye lehet bejegyzésekbe linkét képet betenni, ami szép is jó is. Ezt használnám, de ne csak linkelje ki a képet, hanem azt mentse le magának, és saját helyről tegye ki a honlapra.Mert miért mentem én le a saját gépemre szemétnek?:smiley:

'kézi hajtány' meg ez?https://www.google.com/accounts/ServiceLogin?hl=hu&continue=http%3A%2F%2Fpicasaweb.google.hu%2Flh%2Flogin%3Fcontinue%3Dhttp%3A%2F%2Fpicasaweb.google.hu%2Fhome&service=lh2&ltmpl=gp&passive=truemiért nem jó?

:slight_smile:

mert a picassát a saját képeimet használnám, abből is van jó sok, ide pedig a különböző emberek különböző rajzait tenném fel. és már unom hogy állandóan lementema gépemre, és onnan meg feltöltöm. urlként bemásolom és egyből a szerver magának lementené.

Értem. :slight_smile:

Sok szerencsét

Én úgy szoktam ezt csinálni, hogy FTP-vel feltöltöm aztán Add From Server nevű bővítménnyel galériába importálom.De találtam neked a célnak megfelelő bővítményt: