Képfeltöltés - HTTP hiba

Lehet, hogy volt már kérdésként, de a fél net áttúrása után sem találtam megoldást irritated.gifWp legfrissebb verzió, nem ingyenes tárhely, flashes képfeltöltés:

bizonyos (kisebb méretű) fájlokat feltölt, de nagyobbakat már nem enged, HTTP hibát ír.

(Nagyobb fájl itt = 293K.)

Csináltam .htaccess fájlt a neten leírtakkal, semmi.

Letöltöttem egy fixert, semmi.IE, FF, Chrome: semmi.100%-ot ír, Feldolgozás…

De máris villan a HTTP hiba.És kezd hullani a hajam. :smiley:Ha valaki tudna segíteni, nagyon hálás lennék irritated.gifElőre is köszi.

szia!

csak pár megjegyzés
  1. rendkívül dícséretes, hogy kerestél de legközelebb legfrissebb verzió helyett verziószámot írj, mert aki évek múltán olvassa majd csodálkozni fog :slight_smile: aztán ránéz a dátumra és fogja a fejét… velem előfordult már :slight_smile:
  2. pontosan mi a hibaüzenet amit kiír?
  3. miféle “fixer”-t töltöttél le?

az a bizonyos “fixer” tudtommal egyetlen egy usa szolgáltatónál volt szükséges…a hiba oka lehet fájlfeltöltés limit de memória limit is.sőt, ha nem a flash feltöltőt használod, hanem a normált, akkor is hibát jelez?

hgrg


  1. jogos, 3.1
  2. HTTP hiba -> ennyi
  3. valószínűleg még a 2.5 verzióhoz íródott php fájl, ami ránézésre csak hozzáad a .htaccess fájlhoz 2 sort

Sziasztok!

Ez a hiba nálam is fenn áll 3.0-nál és csak a flash feltöltő csinálja Én bejegyzésenként 15-20 képet is töltök fel úgyhogy nagyon kellene, hogy egyszerre többet is tudjak feltölteni, csupán ez a funkció hiányzik nekem belőle mert a böngésző alapúval csak egyesével lehet :frowning:

  1. Frissítsél 3.1-re


  2. Amennyiben a flash-feltöltő nem működik, annak általában az oka az, hogy valamivel ütközik. Kapcsold ki valamennyi bővítményedet, majd egyesével vissza, és közben nézd meg, hogy melyikkel akad.

Velünk is ugyanez volt a bibi, és mint kiderült a php.ini-be kellett beleírni. Szóltunk a szolgáltatónak és készségesen megcsinálták.***Mivel sajnos szerkeszteni nem tudom a hozzászólásomat, ezért újat írok. Mivel a szerveroldali php.ini-be elég korlátozott a belelátásom, ezért csak annyiban vagyokj biztos, hogy a max_execution_time, és max_input_time sorokat biztosan belebiggyesztették, illetve a memory_limitet megemelték nekünk . Valószínűleg utóbbi oldotta meg a problémát.