De ha emlékeim nem csalnak a legelső post amit írtam még egy plugin sem volt bekapcsolva és akkor sem ment a képfeltöltés,de most mindent kikapcsoltam és a helyzet sajnos ugyanaz.Marad a törlés és újrarakás,és írta a szolgáltató ha módosítatlan még a wp esetleg tud segíteni.
Töröljem FTP-n?
Sziasztok!
Képfeltöltési problémával küszködök.
A legújabb magyar wordpress, Twenty Ten 1.3.
Bővítmények: NextGen Gallery (amihez az itteni fórum hozzászólásokat köszönöm, sokat segítettek), Seo Smart Links, WP Database Backup, Wp Lightbox 2
Nem igazán tudom, hogy azóta-e, hogy a nextgen-t telepítettem, de valamiért sima bejegyzésbe nem szúrja be a feltölteni kívánt képeket a wp. Pedig már van néhány ilyen bejegyzésem, ahol jól működött a dolog.
Egy nagyon egyszerű honlapon dolgozok, ahova a bejegyzésekbe meghívók kerülnének, és ezeknek már az oldalra lépéskor láthatónak kellene lennie.
A csavar az egészben, hogyha a képnek csak az url-jét írom be a böngészőbe, akkor megmutatja. Illetve, ha nextgennel feltöltöm egy galériába és úgy szúrom be akkor is megjelenik a kép. Csakhogy nekem nem az kellene - hogy ne kelljen belekattintani a bejegyzésbe és kattintani mégegyet, mire a nextgen megmutatja a rendes nagy képet, hanem ott a bejegyzés és alatta legyen olvasható/látható a meghívó is.
Remélem valamennyire érthetően tudtam megfogalmazni a problémámat és tudtok segíteni.
A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok!
Az alábbi problémába ütköztem, melyben kérném a segítségeteket:
Kézműves blogomhoz folyamat képsorozatokat szeretnék feltenni, ezért feltöltöttem az ' Awsome Flickr Gallery' bővítményt, de azt elindítva nem tudom, hogy hogyan kell feltölteni az általam készített képeket. Egyáltalán a bővítmény alkalmas-e erre a célra?
Esetleg tudnátok ajánlani egy olyan bővítményt, ahol képsorozatokat tudnék aránylag egyszerűen feltölteni?
Ha igen, akkor mi a feltétel menete? /Szájbarágósan, ha lehet/
Előre is köszönöm
Ildi
Tud valaki olyan egyszerű képfeltöltös plugint, ami a feltöltésnél átméretezi a képet (megadott méretre)?