Üdvözletem!
Sikeresen létrehoztam egy wordpress hálózatot, ami 6 blogból áll.
A hálózat főoldalát szeretném megcsinálni valami ilyesmire.
Képes erre a Wordpress?
Ha igen, minden tanácsot szivesen fogadok, tanácstalan vagyok!
A WordPress még ennél is többre képes, csak az a kérdés, hogy te mennyire vagy képes.
Próbálkozz például a BuddyPress megoldásainak egyikével.
Köszönöm a válaszodat.
Meg van a hétvégi programom, kideriteni, hogy lehet ezt megcsinálni. A Times Live Blogs tökéletesen ugyanaz, amit szeretnék
Mostanra már jelentősen lecsökkent a lelkesedésem, ez a Buddypress nagyon bonyolult nekem, a hozzá letöltött ingyenes sablonok hányadékok, normál sablont átszabni is nehéz
Úgy látszik túl nagy fába vágtam most a fejszémet, ehhez még kevés vagyok…
Nem is telt még el a hétvége…
Ne add fel, azért csak csinálgassad, ha nem is a BuddyPress-t, de valami egyszerűbb sablont állj neki birizgázni. Törölj bele, tegyél bele, nézd, hogy hol és mi jön elő, mi megy el. Cseszeges a css-fájlját.
Fog az menni!
A Buddypressben csak a felső fekete sáv tetszett, abbból is az, hogy a hálózatban lévő blogokat igy kilistázza és lehet választani. Ezt tudja valami más plugin esetleg?
Egyébként köszi a biztatást!
Én most egy készülő projektben a Diamond Multisite widgets-et üzemeltem be ilyen célra, hogy a hálózat többi bejegyzését kilistázzam. Annyi,hogy meghívtam az index oldalon a kódját, és kész, szépen testre is lehet szabni.
Én most egy készülő projektben a Diamond Multisite widgets-et üzemeltem be ilyen célra, hogy a hálózat többi bejegyzését kilistázzam.
Köszönöm szépen, ez kellett most nekem! :)
Nincs mit! Én is sokáig keresgéltem, mire találtam egy “megfelelő” megoldást. Egyenlőre ez megteszi amúgy furcsa, hogy ez nincs alap funkcióként benne se a WP-s networkös üzemmódban,vagy a buddypressben…