képek wp-ben

sziasztok!arra keresek megoldást, hogy a wp a blogban megjelenő képeket nem bélyegméretben mutassa, és ne nekem kelljen kézzel beírnom a kívánt méretet a post kódjába.

igazából azt szeretném, hogy az alap előnézeti kép méretét megnöveljem a hozzászólásokban.üdv, sanyi

http://sotetkamra.nagysandor.hu

ajanlom az imagemananer plugint, be lehet vele allitani az alapertelmezett thumbnail meretet, meg beepitett editor es meg sok jo tulajdonsaga vanhttp://soderlind.no/ImageManager

köszönöm, ez jobb is, mint amire gondoltam :slight_smile:

arról nem is beszélve, hogy simán át tudod méretezni a képeket a szerkesztőben. egérrel “megfogod” az egyik sarkát és húzod, ameddig bírod :slight_smile: még a kép nagyságát is mutatja közben.

azt pedig te döntöd el feltöltéskor (2.1-től tuti), hogy bélyegképet, vagy az eredeti képet dobja át a szerkesztőbe a wordpress…

Ez az ImageManager jónak tűnik, mindjárt kipróbálom, köszönöm a tippet.

WP 2.2 alatt mukodnie kellene az ImageManager-nek?

Nekem azt irja ki, mikor be akarom kapcsolni:

Plugin could not be activated because it triggered a fatal error.

ha jól emlékszem csak wp 2.1-re volt jó a legutóbbi verzió.

Koszi

Mi valtozott benne annyira, hogy nem mukodik hozza? Szerintem azt a reszet alig piszkaltak, legalabbis kulsoleg semmi nem valtozott.

Ha barkinek barmi tovabbi infoja lenne hozza, szivesen veszem.

Nekem is van egy kis gondom képekkel kapcsolatban. Bejegyzésbe illesztve 10 képet enged megjeleníteni, ha a 11.-et is beszúrom, elmentés után az egész bejegyzésből semmi nem látszik. A képek linkelve vannak más oldalra, így megnéztem kikapcsolt Akismet mellett is, hátha annak nem tetszik, és spamnak veszi, ezért letiltja. Van ilyen limit, hogy nem lehet 10-nél több képet beszúrni (linkkel) egy post-ba? Ezt nem hinném.

Amúgy Atahualpa theme alatt fut a site, a képek meg nem szövegbe ágyazva lennének, hanem táblákba, és hivatkozásból. Ha ez számítana valamit, bár nem hiszem.

Hmm, ha nem rakom a képeket táblába, akkor a 11. is megmarad. Csak éppen nem egymás mellett vannak, hanem bepakolja automatikusan egymás alá őket… Ez sem jó így :slight_smile:

Probléma egyszer csak megszűnt…


Szimpi wrote:

Probléma egyszer csak megszűnt...

Hogy aztán újra felbukkanjon rövid időn belül.

Bár, látom sok ötlet nem született a probléma megoldását illetően, “blogolok” itt tovább, hátha valakinek beugrik valami rá.Azóta tesztelgetés során annyiban változott a jelenség, hogy kb. 10-15 külső hivatkozásból beillesztett kép esetén (többnyire) a bejegyzés előnézetben megnyitása vagy közzététele esetén, azt követően eltűnnek a képek, nem jelennek meg. A képek mind el vannak látva máshova mutató linkekkel, ezek működnek is a továbbiakban, csak nem látszik maga a kép, amire rákattintana az ember. Ahogy az “eltűnés” bekövetkezik a bejegyzésekben, az admin szerkesztői felületén is eltűnnek a képek vizuál módban, html-ben viszont nem látszik rajta változás. A html kódot egy az egyben átmásolva egy másik WP rendszerű oldal hozzászólásába szintén nem látszanak a képek, de nem WP-s oldalba beillesztve minden tökéletesen megjelenik.Ötlet? :slight_smile: