Minden bejegyzéshez van egy kép, ami nem csak thumbmail, hanem a bejegyzés olvasásakor a sidebar-ban látható. Erre a sidebarban lévő képre szeretném ráírni a bejegyzés címét és az oldal logoját.
Néztem watermark-os kiegészítőket, de ilyesmit egyik sem tud. Arra lennék kíváncsi, hogy a manuális (kézi, egyesével) megoldást miként lehetne elkerülni és automatizálni ezt?
(Vízjelezés érdekelne, nem a háttér div-be a képet és rá a felirat + másik kép, hanem vízjelezés.)
Én használok egy ilyesmit. De az nem a post címét teszi be, hanem egy előre választott szöveget, minden képre. Egyszerű, a neve:“Watermark Reloaded”. Na és csak a feltöltött képre, arra is csak feltöltéskor ami fentvan azokat nem vizjelezi, a linkelt képre nem teszi rá. Tehát félmegoldás. Esetleg lehetne ügyeskedni a szöveg helyére egy kóddal próbálkozva. Ha sikrül akkor érdekel engem is.
Azt a kiegészítőt ismerem, használom is más oldalakon, de az túl fapados. Ha lenne ugyan ilyen ami automatikusan egy kép vízjelet tenne a képekre… (automatice…)
Ennek meg nem sok értelmét látom. A régi, már nem aktuális képeknél lehetne ezt. Azonban ez egy hírportálhoz kéne, ahol pont az lenne a fontos, hogy az aktuális képek vízjelezve legyenek fent nagy időráfordítás nélkül.
- Minden bejegyzéshez van egy kép, ami nem csak thumbmail, hanem a bejegyzés olvasásakor a sidebar-ban látható. Erre a sidebarban lévő képre szeretném ráírni a bejegyzés címét és az oldal logoját.
A bejegyzés címét, és egy képet szeretnél rátenni,automatikusan, a bejegyzés időpontjában, ahol a kép minden esetben ugyanaz, mégpedig maga az oldal logo.
A bejegyzés címét, és egy képet szeretnél rátenni,automatikusan, a bejegyzés időpontjában, ahol a kép minden esetben ugyanaz, mégpedig maga az oldal logo.
Részben. :)
Van egy fix logo, amit pl a jobb alsó sarokba lenne, bal oldalon alul pedig a bejegyzés címe lenne.
Megnéztem kicsit jobban a sablont és még szükség lenne a kép átméretezésére is. :angry: