Képek tárolása fájlszerveren és nem az adatbázisban

Sziasztok,Segítséget szeretnék kérni a témában (Képek tárolása fájlszerveren és nem az adatbázisban).

A WordPress -hez sajnos abszolút nem értek.

Van egy indulóban lévő weboldalunk, amit egy saját állítása szerint hozzáértő srác készített, és folyamatosan fejleszt WordPress -t használva.

Jelenleg az oldal szinte még sehol sem tart, de már több, mint 110 MByte -os MySQL adatbázisa van.

A fejlesztő srác szerint a cikkekhez feltöltött képeket a WordPress csak az adatbázisban tudja tárolni, azt a webtárhelyről nem lehetséges “linkelni”.

A WordPress 3.1.4 -es verziója lett telepítve.

Igaz ez az állítás ?

Ha nem igaz (márpedig gyanítom, hogy nem) akkor tudna valaki iránymutató doksit ajánlani ennek a problémának a megoldására ?

Köszönöm: n9000

a fele sem igaz.a wp már rég 3.2 felett jár, a képeket meg kizárt hogy az adatbázis tárolja, legalábbis alapból egy egyszerű dátumozott könyvtárszerkezetbe másolja fel feltöltéskor.nyugodtan keress új, és hozzáértőbb(!) emberkét…

A kedves “hozzáértő” nem más mint egy kontár. Nekem az egyik WP-s oldalam 527 bejegyzés és 1,730 hozzászólással alkot 13mb-nál kisebb adatbázist. Feltöltve több ezer kép van, de ezek nem az adatbázis méretét növelik, hanem a tárhelyét.A kontárotok hibásan megírt plugint használ.

Én is azt tudom tanácsolni, hogy keress mást. (pl. Munkát adok témába nyiss topic-ot neki és írd le mi kell, aztán jelentkezni fogunk többen is, akik már valóban értenek hozzá.)

Sziasztok,Köszönöm a gyors válaszokat !

Üdv: n9000