Képek rendelése

Sziasztok!

A feladat adott, készülnek különböző rendezvényekről, eseményekről képek, melyek felkerülnek egy egyszerű WP alapú weboldalra, ahol rákerül a vízjel (egy egyszerű WateMark plugin segítségével).

Az eseményekről készült képek kategorizálva, különböző galériában jelennek meg. A feladat az lenne, hogy a miközben lapozgatja a képeket, egyszerűen egy kattintással mondjuk ki tudjon jelölni egy (vagy több) képet. Miután kijelölte az adott képeket egy galérián belül, én valahogy értesüljek arról, hogy Ő miket választott. (pl. egy e-mail )

Az oldalt a felhasználók regisztráció nélkül nézhetik, böngészheti a galériákat… A lényeg az lenne, hogy a kiválasztott

képeket utána mi kinyomtatjuk, és átveheti nálunk. Mivel nem regisztráltak, ezért jó lenne egy egyszerű form, ahol az alap adatokat megadja magáról a felhasználó(Név,Email,Tel), és esetleg a kép méretét is választhatja, hogy mekkora méretben szeretné átvenni a képeket (pl. 9x13,10x15, stb.)

Nézegettem már a plugineket, hogy milyen elérhető megoldások vannak, de egyik se nyerte el igazán a tetszésem, vagy épp használhatatlan volt…

Tudnátok esetleg valamit ajánlani, hogyan tudnám ezt a legkönnyebben kivitelezni?

Bővítmény vagy bármiféle segítség jöhet, lehet elsiklottam a megoldás felett…

Köszönöm! :slight_smile:

Szia ! WateMark plugin ezt lecserélném erre https://wordpress.org/plugins/tags/wp-gallery régen használtam lehet pont kibővítették a neked kellő funkcióval vízjelet az biztos tud!

Köszi a tippet, közben a(z) “Image Store” nevű bővítménnyel tökéletesen sikerült megoldani a problémát (http://xparkmedia.com/plugins/image-store/).

Viszont kellett kicsit “tákolni”, mivel a JS-el voltak problémák, kalandos utat jártam meg, a lényeg, hogy már működik! :slight_smile:

Viszont ha valakinek problémái vannak ezzel a bővítménnyel, ajánlom, hogy fussa át a hivatkozott jQuery -t, illetve figyeljen rá, hogy a WP bővítmények miatt Ne hívjon be több különböző JS -t. (nálam ebből volt a probléma)