Képek oldalra, a monitor széléhez

Hali!

Nem tudom pontosan hogyan fogalmazzam meg a kérdést, de talán érthető leszek. Teljesen kezdő vagyok WordPress-ben, csak azért kell belenyúlnom, mert a munkahelyemen abban készült a weblap, de még jóval előttem.

Szóval a probléma a következő:

Az aktív terület (fejlész, cikkek, jobb oldali oszlop, lábléc) két oldalára szeretnék képeket kitenni. Ez hogy lehetséges? Próbáltam belenyúlni a forráskódba, de nem nagyon igazodtam ki rajta.

A weboldal: http://bercsenyi-szombathely.hu ,ha rákukkant valaki akkor látni fogja, hogy a képernyő két szélére a szürke részre szeretnék képet vagy valamilyen kis animációt kitenni.

Ezt meg lehet oldani valamelyik sablonnal, vagy forráskódban kell piszkálnom?

Köszi előre is segítséget.

Több lehetőséged van. Mindegyik css. Vagy abszolút poziícióval helyezel el diveket, vagy a body-nak adsz egy hátteret. Vagy aza egészet egy divbe teszed és annaka a divnek adsz valamilyen hátteret. De a böngésző felbontást kalkulálják bele mindenképpen.

Ha nem akarsz hivatkozást rá tenni (hogy mutasson valami weboldalra az a kép) akkor elég ha a hátteret megszerkeszted és beállítod css-be.

style.css 161 sorában kell a kép elérési útját megadnod.

jelenleg a light.gif a háttered. Ha csinálsz egy új hátteret akkor azt ennek a helyére kell beillesztened és jó lesz.