Képek méretezése

Sziasztok egy kis segítségre volna szükségem. Készítettem egy oldalt ,amelyre videókat helyeztem és ezekhez kiemelt képeket raktam , de sajnos a sablon istenért nem akarja pontosan berakni a képet, próbáltam már pontos méretre vágni ,a beállításokba is átállítottam a képméreteket .Esetleg valahogy kilehet kapcsolni a sablonba , hogy magától kicsinyítse és nagyítsa a képeket ? Jó lenne ha pontos méretet levágom és ő azt szépen behelyezné :)Ezt értrem a kicsi, közepes és a nagy képre is .Előre is köszi

és azt, hogy mégis milyen sablonról van szó honnan találjuk ki? :slight_smile: :o neutral.gif

nekem is hasonlo bajom van, legyszi:

sablon Wedding Bells 1.0.1 by Lauri Liimatta

a Tools-> Settins-> media settingsnel beallitottam, hogy max 560 szeles legyen a beillesztett kep, de sajna tojik ra es amikor Flickrbol belinkelem a kepet a teljes meretut rakja ami boven tul log a sablonon.Most ugy oldom meg, hogy pontos mereture vagom/kicsinyitem a kepet amit feltoltok a flickr-be, de jobb lenne ha teljes meretu lenne, es kesobb sablon valtasnal nem lenne ebbol gubanc.

koszonom!

Jövök ide is.

Slideshow-ban nekem is ezt csinálja, hiába állítom át a max magasságot a képnél. Én a weboldal szerverére töltöttem föl a képeket, úgy gondolom, ha ott lekicsinyítem, akkor annak a méretnek kéne tárolódni. Vagy nem?Ja, a Sight témát használom http://wpshower.com/themes/sight/Várom a megoldást, köszi:

Jovi

TElepítsétek ezt a plugint (Image Pro - Image resizing and media management done right) És csak firefox alatt használjátok mivel az kell neki. Nagyon könnyedén tudtok vele alakítani a képek méretén. A leírásánál találtok egy linket ami videón megmutatja mire képes 4 perces nézzétek meg.