Képek klikkelhetősége

Sziasztok.

Nekem annyi a gondom, hogy új posztba vizuál beillesztett csökkentett méretü képet a megjelenés után ráklikkelve nem nyitja meg, nem lehet az eredeti méretben megnézni.

A régi posztokban ez a funció még automatán üzemelt és üzemel most is.

Van valami opció amit én nem ismerek vagy ez a frissítés egy hibája?

Frissítetted a sablont? A bővítményeket?

Mutatsz egy elérési utat, hogy látni is lehessen, hogy mire gondolhatsz.

Szia!

Köszönöm a gyors reakciót.

Itt egy poszt ahol a klikkelhetőség nem üzemel. https://gabasa.wordpress.com/2015/11/23/tesztposzt/

A kép eredetilegnagyobb méretben van a médiatárban.

html-ben meg tudom javítani a kódot, hogy a kép klikkelhető legyen, de ez az opció idáig automatán ment.

Hogyan frissítsek sablont? Egyáltalán hol tudom megnézni, hogy melyik verziót használom? Milyen bővítményre van szükségem és mit kezdjek vele?

Kép klikkelhetősége: a „Média beillesztése” képernyőn a kép kiválasztása után, a jobb oldalon a “Csatolmány megjelenítési beállítások” alatt válaszd ki a megfelelő hivatkozást, és utána „Oldalba illesztés” nyomógomb.

Sablon verzió, frissítés: Megjelenés -> Sablonok menüpont.

Az én hibám, hogy nem tudtam mi a különbség .org és .com közt, ezt azóta pótoltam. Az org 4.4 frissítésével egyidőben a .com szerkesztőfelülete is megváltozott, szerintem nem jó irányba. Az új posztoknál a képeket azóta csak html kóddal tudom “klikkelhetővé” tenni.

Győző, először is szeretném megköszönni, hogy nem válaszoltál, gondolom azt nem raktam volna ki az ablakba.

trisq, neked is. Ahogy észrevettem az általad vázolt megoldás már csak .org-on müködik. Részben ennek köszönhetően most egy ingyenes hoston próbálom a wp.org-ot megtanulni, már amennyire a freehost ezt lehetővé teszi.

Köszönöm még egyszer és boldog Karácsonyt.