Sziasztok!
Új vagyok itt, nemrég kezdtem el a WordPresst használni. Egy olyan blogot szeretnék, ahol ilyen vicces, szórakoztató képeket osztok meg… Viszont amint felkezdtem tölteni a képeket, kicsit szélesebb volt a kép, mint maga a mező, amiben van a blogbejegyzés, és így a képnek egy része nem látszik… Ezért kerestem képátméretezőket, de egyik rosszabb mint a másik, 4-et próbáltam ki, ebből az 1-ik működött úgy-ahogy, de azt meg nem lehetett rendesen beállítani, illetve nem azt a problémát orvosolta, amely problémám nekem volt.
Ezért keresnék egy ilyen plugint, amely annyit csinál, hogy beállítom például, hogy a maximum szélesség 600, és akkor akkora méretre igazítja a képet, de méretarányosan… Kérem, ha valaki ismer ilyet, ami valóban működőképe,s az jelezze!
Köszönettel, és üdvözlettel,
Manaszon!
Admin/Beállítások/Media
Itt tudsz képméretet megadni és a bejegyzésbe azt illeszted be.
Én plugint használok ehez : Auto Image Resizer Magassaág és szélesség paraméterekkel is méretezhetsz vele. Valóan oda települ, ahova mondt neked Syska.
Hát, ez tök jó. 
Egyik plugin se működött, erre pedig alapból benne van a WordpReesben… 
Köszönöm Syska 
Quote:
Ha egy hozzászólásom hasznosnak találod, akkor az adott hsz jobb alsó sarkában kattints a "Köszi" gombra!
:P