Sziasztok volna ingyenes premimum YOO témám és a gondom, hogy ha egy oldalba szöveget teszek és az elejére képet, akkor a kép a szöveggel egy sorban lesz, nem fogja körbefutni a szöveg a képet pl mint itt. Nem tudom hol keressem a módosítando style file-t, eléggé bonyolult téma. Vagy estleg oldjam meg pluginnal, de nemtom melyikkel kéne.
Előre is köszi a válaszokért.
Az vagy nem prémium vagy nem ingyenes. Érted, hogy a kettő jelentése is tagadja egymást.
Amikor az adminban írod az oldal szövegét és feltöltöd a képet, akkor lehet pozicíionálni.
“Egyik sem x | Jobbra o | Középre o | Balra o”
Ott kell kiválasztani az irányt és utána beilleszteni a bejegyzésbe/oldalba.
Helló!
Úgy nézem hiányoznak a stíluslapból a képrendezései beállítások. Minimum ezeknek kéne szerepelni a css-ben.
@syska: pozícionálva van, ott van rajta a képen az “alignleft” class, csak a stíluslapban nincs definiálva.
Ha beírom a google-ba, hogy free wordpress theme kiad egy rahedli oldalt és van a találatok közt olyan is, hogy free premium wordpress és letölthető szabadon. Ebből gondoltam, hogy ingyenes. a yoothemes témáit is így találtam meg neten.
Sneaky: köszi a linket, így már sikerült, megkerestem aűezeket a sorokat a kódban és így néztek ki:
margin-right: 15px;
float: left;
}
img.align-right {
margin-left: 15px;
float: right;
}
img.align-center {
display: block;
margin: auto;
margin-bottom: 10px;
}
megprobálom átírni így, nehogymár teleszemeteljem a kódot feleslegesen. Köszi a gyors választ.
p s.: ha valóban nem ingyenes a prémium téma és nálam mégis megvan, lehet belőle valami bajom, probléma ez?
p s.: ha valóban nem ingyenes a prémium téma és nálam mégis megvan, lehet belőle valami bajom, probléma ez?
Meg kell nézni, hogy a készítő weboldaláról letölthető-e simán. Ha igen, akkor valóban ingyenes.
A fenti pár sor css kód nem lenne szemét, ahogy van egybe add hozzá a megjelenesedneve/styles.css -hez a legvégére.
Igazából jók ezek, elég ha a kötőjeleket kiveszed belőlük, mert a WP nem “align-left” osztályt csinál, hanem “alignleft”-et pl.
Az vagy nem prémium vagy nem ingyenes. Érted, hogy a kettő jelentése is tagadja egymást. :)
Sok prémium témagyártó van, aki szabaddá teszi egy-egy témáját marketing okokból:
http://smashinghub.com/30-free-premium-wordpress-magazine-themes.htm
Valóban csak akötőjelek zavartak, lassan rájöttem, köszi a segítséget mindenkinek.
A téma nem tölthető le ingyenesen a hivatalos weboldalról, de neten megtaláltam és nem csak egy helyen. Nemtom mi tévő legyek, annyira jól kezelhető. Megbüntethentek, ha használom? egy oldal használatához a licens 40 euróba kerül, gondolom ez megfizethető.