Sziasztok!
Egy olyan bővítményt keresek ami a bejegyzésben feltöltött képet a főoldalon egy általam megadott kis méretben mutatja, de ha valaki rákattint a kis képre, akkor külön ablakban nyissa meg a képet eredeti méretben.
Eddig az image resize wizz-t próbáltam ki, de az nem ilyen sajnos.
dehát ezt a wp alapból tudja, hiszen csinál bélyegméretet a feltöltött és csatolt képből.
neked csak annyi a dolgod, hogy meghívod a “first attached image”-et.
Igen, igazad van. De sokszor nem a WP-n keresztül írom a bejegyzést, hanem a telefonomon lévő Wordpress programmal, és az nem tud ilyet.
De végülis most épp találtam egy jót, pont olyan amire szükségem van:
Ncode image resizer
Sziasztok!
Nem tudom hogy jó helyre írok a problémámmal kapcsolatban, de lehet hogy tud valaki segíteni.
Most szerkesztek egy WP oldalt egy vásárolt sablonnal a sablon telepítése rendben ment és el is tudtam kezdeni a szerkesztést. A gond ott jelent meg amikor az oldalon a featured news dobozban nem jelent meg a legfrissebb bejegyzés hanem pontosan az altt jelenik meg azaz elcsúszott az oldal + még azon kívül lejjebb is elcsúsztak a dolgok a bejegyzések.
Nos végignéztem mindent de én nem találtam hibát ( kezdő WP-s vagyok) erre kérnék segítséget hogy ez miért van.
A sablon feltöltésekor minden rendben volt rendesen tudtam szerkeszteni az oldalt csak akkor csúszott szét amikor a sablon opciójában ( zenko options) raktam be 3 menüt amit elvileg tud a sablon.
oldal: nemesis.678.hu
segítséget előre is köszönöm
ha vásároltad a sablont, akkor jár hozzá támogatás, tehát legelőször az eladót kérdezd meg!
minden támogatás megvan hozzá ezt a sablont más is használja és neki működik rendesen pedig ugyanazt a zip-et használjuk.
Én gyanakszom a felbontásra hogy azért esett szét de nem vagyok benne biztos ezért kérek segítséget sőt más oldalon is leteszteltük és kitűnően működött itt én rontottam el valamit.
Úgy tűnik, az a szerkesztés nem volt sikeres, mert itt minden elég csálén áll (ha ránézünk az alapsablon demójára - Zenko Magazine Theme demo - akkor szemmel látható a különbség).
Én azt tenném, lévén még a tesztállapot eleje, hogy letörölném a sablon fájlt, meg az adatbázist, új adatbázist hoznék létre, újratelepíteném a wp-t, majd a vásárolt sablont is újra telepíteném (az egész, amit leírtam kb. 12 perc), és úgy állnék neki a szerkesztgetésének.
[Remélhetőleg van eredeti anyagod a megvásárolt sablonról, és nem azt szerkesztgeted, ugye?
]