Kép megjelenítési probléma

Sziasztok

Új WP " felhasználó" vagyok, valamennyire konyítok már hozzá, tudtam telepíteni, stb :o)

Szóval az a gondom, hogy ha képet szúrok be a hozzászóláshoz, akkor az a nyitó oldalon úgy jelenik meg, mintha nem lenne kép, vagyis egy pillanatra megjelenik aztán az error képet dobja be. Viszont ha az adott cikk címre kattintok, megnyílik a cikk és ott már jó a kép. Kipróbáltam mindent, ftp vel feltöltött, közvetlen linkelt kép, mappa jogosultságokat ellenőriztem, beállításokat végignéztem, hibára rákerestem google be is és itt is, de ilyet nem találtam még sehol :frowning: Alap témát használom a most letölthetö WP portálon. Méditárban ott van, ftp is megtalálható, próbáltam, hogy a cikkbe a media tárból beilleszteni, de ugy is ugyan ezt csinálja. Kipróbáltam freewebes és .kozos.info -s regisztrált helyen is, mindkét helyen ugyan ez, egyedül a wp saját free bolgtárhelyén működik jól, szóval nem tudom mi lehet.

Nagyon köszönöm előre is a segítséget.

Üdv:szala

'szala' wrote on '2010-02-14:

egyedül a wp saját free bolgtárhelyén működik jól,

Ezt nem értem :(

Milyen tárhelyen vagy??

Ha esetleg megadnád az oldalad címét sokat segítene. Talán nem is létezik a file amit be akarsz tölteni ( a kis kép az egy külön file amit talán nem generált le a wp feltöltéskor! > mappa írható?!)

Sziasztok

http://csepeliprogramok.freeweb.hu/ ez lenne, még igazából csak próba, hogy fog majd működni, de itt is látni a problémát. Nyitó oldalon a cikkben nem látni képet, amit berak, azt nem tudom, hogy ez error kép, vagy mi, de ha a cikkre kattintok, akkor bejön a kép. Mappa jogosultságok jók, fel is tölti, akár több méretben is.

Köszi előre is

Töröld le az events calendar plugin. Amiatt van. Próbálj mást keresni helyette, mert mindig mindennel gondok lesznek ha az fent van.

Nagyon köszönöm, így tényleg jó, már csak új naptárt kell találnom, ami hasonló, megfelelő és jó is.

Erre nem tudtok ötletet?

Nagyon köszi előre is

[off]

ez lett volna a második ötletem

(mánminthogy nem akad-e össze vmi pluginnal)

[/off]

:wink:

Nagyon köszi ezt a plugint tippet, visszaraktam egy régebbi verziót, azzal hibátlanul megy.

Köszönöm még1*