Sziasztok!
Nemtudom megvalósítható-e a következő, ha igen, segítségeteket kérném benne:
kreélok egy saját témát, header - index -footer elrendezésben. azt szeretném emgoldani, hogy az indexben 2 postonként megjelenjen egy-egy különböző kép. tehát header / post1 post2 / kép1 /post3 post4 /kép3 stb… /footer
megoldható ez valahogy?
Tehát. A nyitólapon lenne 2 post, amihez tartozik két kép? (kicsit furán fogalmaztad meg, nem értem pontosan, mit is szeretnél)
Gondolom valamiféle banner rendszerre gondolt,hogy minden második post után beszúrjon egy bannert…
Jaja, az lesz.
És megoldható.
Kell annyi loop amennyi részre akarod bontani, és közéjük berakod a képeket…
Aha, ilyet sok plugin tud. Keress erre rá a wordpress.org-on: Google adsense . Ilyenekkel lehet képeket is, meg mindenféle egyéb reklámot.
igen, sejtettem hogy kicsit értelmetlen
mutatok egy példát, az a legegyszerűbb:
http://dannyblackman.com/
itt a munkák a “postok” és közöttük vannak ilyen böszmenagy képek. hasonló elrendezésű oldalt szeretnék csinálni én is. tehát a képek azok nem az postokkal lennének egy szélességűek, hanem a teljes oldalt kitöltenék.
ez nem is wordpress, viszont ronda
joenavran.
Szerintem hallgass a többiekre. Tedd fel azt a plugint,
majd a kezdőoldaladból Fősablon (index.php) és a Bejegyzés (single.php) és az Archívum (archive.php) ezt szedd ki: (ez az oldalsó menüsávért felel)
Ãgy olyan lesz, amilyet kértél… szerintem.
(az a reklám)plugin kell azért, hogy két postonként jelenjen meg kép (ha egy postonként szeretnéd, akkor nem kell)
A törlésére meg az sablonod módosítása miatt van szükség.
Szerintem.
mano.
Az csak példa - szerintem.