Kép/kiemelt bélyegkép megjelenítési probléma

A segítségeteket kérném a következő dologban: van egy wordpress alapú weboldalam, egy Twenty Fourteen sablonnal. Az oldal fő varázsa a fotókban rejlik, de az elkészült bejegyzésekben csak igen pixelesen jelennek meg a fotók. A kiemelt bélyegkép, és a beillesztett fotók is hasonló betegségben szenvednek. Nem tudom, hogy a wordpress méretezi-e át ilyen mértékben a fotókat, vagy a telepített sablon teszi mindezt? Van arra mód, hogy nagyobb felbontásban jelenjenek meg a képek a bejegyzésekben?

Egy (számomra) problémás bejegyzés:


Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!

Van ott neked egy plugin, ami a képek URL-jének a végére aggatja, hogy ?resize=672,372

Annak a konverziónak a minőségével lesz a baj.

Ha évekig fenntarthatóan kezelnéd a képeket, akkor gondolatébresztőnek olvasd el a jegyzetet a képek életciklusáról (van ott mellette még több jegyzet)

még egyszer ránéztem a honlapra: ha azt szeretnéd, hogy eredményes legyen, akkor az egy ablakban látható vizuális elemek számát próbáld meg 5-re lecsökkenteni, mert most a látogatók nem fognak tudni fókuszálni arra, amit mutatnál nekik (most nálam kb 12 db látszik)

Először is nagyon köszönöm a segítségedet! Nem igazán tudom melyik modul lehet ami a képeket átméretezi, de mindenképp utána nézek. Ez gondolom egy általam letöltött dolog lehet, és nem a sablonban történik meg az átméretezés. A linket is köszönöm, mindenképp elolvasom és fontolóra veszem a jövőt illetően. :slight_smile: A másik tanácsodat is köszönöm, igazad lehet ebben is!