Kép igazítása

Sziasztok! Szereztem egy új sablont és nagy részét már magyarítottam is, azonban akadt egy kis problémám. Amikor az első cikkbe képet szerettem volna beszúrni, balra igazítva a szöveg mellé, a beszúrt felvétel nem süllyedt bele a szövegbe, hanem a sor elején maradt, úgy, mint amikor igazítás nélkül illesztünk be egy képet.

Itt a címe a cikknek, ebből lehet látni, hogy mit is próbálnék elmondani: http://egrinapok.comze.com/?p=1

Megnéztem és más sablonnal rendesen jelenik meg a kép, tehát a szöveg mellett, úgy ahogy kell. Ebből adódik, hogy a jelenlegi sablonomban van a gond. A kérdésem az lenne, hogy nagyjából melyik sablon elembe kellene és mit beírni, ahhoz, hogy süllyesztve jelenjen meg a kép.

Bízom benne, hogy tudtok nekem segíteni és előre is köszönöm válaszotok!


Code:képkód

amúgy nemtom mé' csinálja.

style.css-hez ird hozza:img.alignleft { float:left; }meg allits be margint kedved szerint hozzaefrud: tablat mar nagyon regota nem hasznalunk…

Jovanna’ hirtelen ez jutott eszembe. Meg se szólaltam. :smiley:

Köszönöm szépen a gyors válaszokat, működik!

Sziasztok!Van már két Wp-s oldalam, aminek a sablonja egyfajta és ezzel boldogultam is. Most szerettem volna az új oldalamon, ha egy kép lenne a háttér. Erre találtam is sablon, de a kép darabolva jelenik meg. Mi a teendő? http://www.belsofeny.majsainfo.hu/ Addig nem is akarom feltölteni, amíg ilyen. Vagy más sablonnal is meg lehet ezt tenni, hogy kép legyen a háttérben?

Köszi a segítséget!Timi

Ha nem akarod hogy ‘darabolva’ jelenjen meg akkor írd hozzá a css-ben hogy no-repeat.