kép beszúrása a 2.1 es verzióban

sziasztok!lenne egy hülye kérdésem… szóval, sikerült végre telepítetni a wpét. de azt vettem észre h nincs ott ‘írásnál’ az eszköztár, ez még a mellékesebb, de nem tudok képet se feltölteni:( egyszerűen nem teszi a szerkesztőbe a képet…miért van ez?előre is kösznöm!

Ezeket olvastad már?http://word-press.hu/2007/02/07/vizualis-szerkeszto-javitasa.blog/

http://word-press.hu/2007/01/28/wordpress-21-tinymce-javitas.blog/

sziasztok!!köszi Csabi!tegnap sikerült megoldanom a problémát, olvasgattam igen, és végül feltöltöttem a wordpress-2.0.8 at és lám ott volt a szerkesztő… :slight_smile: ha jól emlékszem a 2.1egyre másoltam rá, remélem így kell.köszi Csabi a segítséget!! Sokat segítétettél! de még korán van elkezdeni a blogomat:D van még egy pár dolog ami hiányzik. pl nem tudom h hova kell feltölteni a kép galéria plugint, tegnap feltöltöttem, de az adminban nem láttam változást!köszi

SaidSIKERTÜLT MEGOLDANI EZT A PROBLÉMÁT!

a következő problémám az lenne, hogy nem tudom h h lehet képet / képeket betölteni a mGallery-ba:S tudtok segíteni?előre is köszönöm!

miképpen lehet a hozzászólásokban “körbefolyatni” a képeket szöveggel (balra rendezett és jobbra rendezett képek esetén ) ?

Hello,

nekem sikerült képeket feltöltenem a szerkesztő alatt lévő feltöltés rész segítségével, majd mellette megjelenik szépen, hogy keresés.

ott az egyik képet kiválaszva beállíthatom, hogy hogyan rakja a szerkesztőbe, de mikor rányomok a szerkesztőbe másol gombot, semmi nem történik. sztem.

ez csak nálam működik így, vagyis nem, vagy másnál is ilyenjelenség van?