Kép beillesztése oldalsávba

Sziasztok,

hozzá nem értő (+szőke nő)ként kérdezném :), hogy hogyan tudok beilleszteni képet az oldalsávba?

A widget-ek között esetleg van olyan, amelyikkel ez megoldható, vagy csakis valamilyen plugin-nel?

Segítsetek plíz :slight_smile:

(Nem galériát szeretnék, csupán az oldal mutatósabbá tétele a célom, de nem a szöveg közé szeretném a képet tenni, hanem a bal oldali sávba…)

Általam is kivitelezhető megoldást kérnék :slight_smile:

Menitenx előre is,

W

Szia :slight_smile:

Szöveges widgetbe bele lehet tenni bármilyen HTML kódot :slight_smile:

Biztos nem jól csináltam valamit, de csak egy keret jelent meg, semmi egyéb… :frowning:

Mi lehet a hiba?

Ez jelenik meg, ha ráviszed a kurzort

kepeleresiut=Elérési út:

1 abszolut: http://oldaladcime/holvanaképaserveren.kitejresztése (ha ezt beírod a böngésződbe akkor elvileg betölti a képet.)

2 relatív: a wordpress install helyéhez képest: (pld wp-content/uploads/kep.kpg)

Kösziii :slight_smile:

Ezt én is használom, viszont egy új sablonnál(apollo) a megjelent kép alján a szövegdoboz végét ott hagyja,tehát van egy 15 px-es alja,de nem kerete, egy másik sablonnal jól működik, de ennél nem jöttem rá mit kell keressek, hogy írjam át és mit?

Megpróbáltam, hogy sidebar.php-ba illesztettem a kódot még a dinamikus widget meghívása előtt(<?php /* Widgetized sidebar,…) , ez jó lett,sikerült,megjelent kép és már az alja is jó! Viszont így nincs szünet a megjelenő kép és az alatta megjelenő kategória Widget között.előtte van egy adspot,amitől tartja a jó távolságot.

Próbáltam utána

• ,
    illeszteni utána, de nem lett jó csak szétesett.

Én csak ezt a kódot használtam, semmi mást nem tettem bele:

jelige: minden megoldás érdekel:rolleyes:
  • Beszúrsz utána egy
    -t? :slight_smile:

Netán kettőt :wink:

Kettő megoldotta :rolleyes:

Köszönöm!

'DjZoNe' wrote on '2010-06-05:

Beszúrsz utána egy
    -t? :)

Netán kettőt ;)

Szia!

Nekem szintén ez a problémám hogy a widgetbe beillesztett kép alatt marad egy kb kurzornyi nagyságú üres hely, de akárhány -t beillesztek nem tűnik el. Egyéb ötlet?

Így nem is fog , ellenben így

'codee47' wrote on '2010-06-23:

Így nem is fog , ellenben így

Ez eddig jó, csak most az a baj hogy a minél többet szúrok a végére annál jobban nő a távolság nem pedig csökken :S

Mivel ez így működik.

A
    egy linebreak, vagyis sortörés.

Tehát, minnél több van belőle, annál nagyobb a távolság.

Hunyadi: a
    az sortörés. tehát minden br növeli egy sorral az üres hely nagyságát. persze, hogy nő a távolság

Egyébként örülnék neki, ha a Presszón kívül csak WordPressel kapcsolatos témák mennének.

Nem JavaScript, nem SiteBuild, ez a fórum nem HTML oktatásról szól.

Arra ott a http://tutorial.hu , vagy a http://www.w3.org/TR/html401/ vagy bármi.

Igazad van, elnézést kérek! Köszönöm a válaszokat.