Kép alapértelmezett igazítása

Még valamikor régebben beállítottam a blogomon, hogy alapból középre igazítsa a beszúrt képet. Azonban most már nem találom ezt az opciót, ahol ezt lehet állítani.Közbe kivették a WP 2.7-ből? (tuti, hogy még akkor állítottam be, mikor alfa/béta verziós 2.7-et először felraktam)Vagy csak nagyon jol eldugták?

én nem emlékszem, hogy lett volna korábban /is/ ilyen opció, de css-ben meg lehet csinálni, hogy a class nélküli img-ket középre rakja, de akkor minden másra ügyelni kell ugyebár…

de, biztos volt. valahol beállítátottam, mert így is viselkedik. Lehet, hogy vmelyik rc-ben tunt el a funkcio.CSS nem megoldas, mert ha igazitas nelkul is kell a kép, akkor jo. Nameg, ez kényelmesebb, hogy automatikusan a középre igazitottat pipálja be a gép.

Igazad van Charlie! Az RC-ben még benne lakott ez az alapbeállítási lehetőség, és mostanra felszívódott. :slight_smile:

Az admin > veállítások > média beállítások alatt lakozott - úgy emlékszem, hogy én is beállítottam, de most nincs. :frowning:

Na, akkor jöhet az adatbázis nézegetés, hogy hova mentette el. Nem emlékszel melyik RC-ben volt benne? (és az nem tölthető e le valahonnét?) Bár elvileg az svn képes verziók letöltésére, tehát ha megvan, hogy melyik vezió, akkor meg lehet szerezni a kódot, amit bele lehet rakni a véglegesbe.

ok, rc-ket én kihagytam! bocs.

nem tudom miért hagyták ki, szerintem ez egy jó funkció. És úgy látszik működni is működik (mármint a véglegesben si), tehát csak a beállító felületét tüntették el. Na, majd jól írok a fórumba (vagy ha vki be van regelve oda, akkor megírhatná)

Settings > Media:

Default image alignment None Left Center Right

(2.7-ből másolva)

hm, nekem nincs ilyen opcióm.

Nekem sincs. Ez volt az RC-ben…

Elnézést… egy RC szájton néztem, vélhetően szemüveg nélkül: a Get Version 2.7-et eccerűen Version 2.7-nek láttam :frowning:Viszont mi van, ha felteszed a wp-admin/options-media.php fájlot a RC-ből a végleges 2.7-be?

rakd fel vhova pls. az rc-ből a media.php-t, aztán belerakom a megfelelő kodokat a véglegesbe.

http://wordpress.org/download/release-archive/

Az oldal legalján ott vannak az RC-k, beták…