Kedvencek/kívánság lista - ajánlatkérő

Sziasztok!

A következőt szeretném megcsinálni:

  1. Feltöltök termékeket egy weboldalra, oldalként, bejegyzésként, az nekem mindegy, bárhogy ahogyan megoldható.
  2. Majd ezeket a termékeket a látogató egy kedvencek listába, vagy bármilyen listába ami megfelel a célra, berakja. A lényeg, hogy egyszerre több terméket lehessen kiválasztani/tárolni ebben a listában.
  3. A lista tartalmát, ami lehet több termék is, valamilyen form-ban a látogató 1 gombnyomással eltudja nekem küldeni. 1 gombnyomással, hogy mikor a form-ot küldi, ne kelljen neki újra visszakeresni a termékeket, azt a form automatikusan behúzza a listából.

A cél egy olyan ajánlatkérő form lenne, amiben a böngészés közben több terméket a listába tárolva eltud nekem küldeni, és mikor küldi, a már kiválasztott termékeket én valahogy lássam a listában, hogy a látogató ezekre termékekre kéri az ajánlatot.
Webshopot nem szeretnék, de lényegében egy webshop vásárlási funkció nélkül, kosárral, csak itt a kosárra nem megrendelés történik, hanem egy űrlap elküldése.
A kérdés, hogy az összerakott kedvencek/kívánság lista/kosár elemeit, termékeket, hogyan tudom beépíteni egy form-ba, hogy azt a látogatónak már az oldal automatikusan berakja küldéskor.

Előre is köszönöm az ötleteket, segítséget!

Hát ez nagyon egyszerű: egy webáruházban kell kikapcsolni a szállítást, fizetést és belépést.

Kész :slight_smile: Technológiai tanács itt:

+36-20-4242498 sms@szepe.net skype: szepe.viktor

Szia, mennyire vagy otthon fejlesztesben?

Ezzel az ötlettel már variálok, egy ideje de nem igazán megy.
Értem én, hogy ez egy egyszerű funkció, és hasonló létezik is 1000 helyen, de ott konkrétan arra lenne szükség amit leírtam.
De köszönöm!

Szia, annyira sajnos nem, hogy ilyen téren tudjak csinálni bármit, html-t és css-t tanultam, mást még nem.

Ugy egy kicsit nehez lesz nekimenni a feladatnak. Nem tudom mennyire kell robosztus megoldas, illeve mennyire mulik ezen az ertekesitesed, de gondolom nem mondok ujat hogy ha nem talalsz a celnak megfelelo vagy kozeli plugint akkor sajat magad kell lefejelteszteni. Nem talaltal semmi hasonlo problemat megoldo plugint?

google: woocommerce disable checkout

pl. https://woocommerce.com/products/catalog-visibility-options/

csak kapálni kell, és pár óra múlva pont úgy lesz minden, ahogyan le van írva fent

k%C3%A9p

persze 1 fő kapáló szakmunkás kell, aki fogja a nyelét