Kategóriák többszörös szűrése

Üdv mindenkinek!

Nagyon sok plugint átnéztem már, de nem találtam meg azt amelyik jó lenne nekem. Kategóriákat szeretnék többszörösen szűrni. Szerintem így lehetne megvalósítani, vagy legalábbis előkészíteni a terepet egy bővítménynek. Létrehozok egy pár szülő kategóriát pl. megye, tevékenység, stb. és beleraknék további kategóriákat, a 19 megyét és pl. ács, pék, stb. és a bővítménynek az lenne a dolga, hogy többszörös lépcsőben ki tudjam választani amit akarok, és szűrjön is, pl. ha kiválasztom baranyát, és mondjuk az ácsot, akkor csakis a baranya megyei ácsokat adja ki, senki mást ne abból a megyéből. Még nincs feltéve sehova, csak localhoston szenvedek egyelőre vele, de nem megy. Ismer valaki erre bővítményt ami valóban működik?

Előre is köszönöm.

http://forum.word-press.hu/topic/6980-multiple-category-selection-widget/

Ezt már próbáltam, de nem sikerült úgy konfigurálnom ahogy szerettem volna. Nekem nem igazán vált be, nem azt csinálta amit én akartam.

Az egy dolog, hogy azt csinálja, amit te állítgatsz rajta, de azt tudja, amit te leírtál, hogy szeretnél megcsinálni. :slight_smile: :slight_smile:

Én személy szerint nem tudtam beállítani úgy ahogy akartam. Azon gondolkoztam, hogy lehet, hogy rossz volt a kezdeti logikám, mert ha kiválasztom az egyik kategóriát, mondjuk a megyét, és utána még egyet, akkor az elsőből listázni fog mindent nem? Vagy elvileg le tudja szűrni a következő kategóriától függően? Mert ha igen és csak ezt az egy bővítményt ismeri mindenki, akkor nagyon hálás lennék ha valaki leírná miként kell beállítani, hogy rendesen működjön. Úgy gondoltam, hogy amik kiválasztásra kerülnek azok child kategóriák és csak néhány szülő lenne, mondjuk megye, stb. Nem tudom, hogy elkezdeni így kéne szerintetek is?

Senki nem tud segíteni az említett bővítmény konfigurálásában?