Kategóriák (témák/cikkek) szerinti jogosultság kiosztás

Sziasztok!Egy olyan plugint keresek már régóta (de nem találok), amely azt a problémát oldaná meg, hogy egy több felhasználóval rendelkező blogban egy felhaszáló csak egy adott kategórián belül tudjon postolni.Erre azért lenne szükség, mert nálunk a kategóriák = rovatok…

Tehát adott rovatba csak adott felhasználó írhatna. Persze, volna olyan is, aki több rovatba is írhatna…Szóval, egy ilyen jogosultság rendszeres megoldást keresek!

Eddig a Roles-re találtam, az ezen kívül szinte mindent tud jogosultságokhoz kötni, de erre utaló dolog nincs benne…Segítségeteket előre is köszönöm!enpé

http://mahzeh.org/?p=24&bt=WordPress&bq=cat%3D7%26showposts%3D3

2.3 WP tesztelve helyi installáción (localhost)Azt hiszem, nem egyénenként, hanem felhasználó-csoportok szerint lehet kiosztani a jogosultságokat, pl. Editor postolhat X és Z kategóriában, default Z.

Én meg valami olyasmit keresnék, ahol egy adot felhasználó csak egy adott kategóriában lehetne Szerkesztő, más kategóriában, csak közreműködő. Tehát az a kategória amit felügyel, ott bármit megtehet, de más kategóriában nem piszkálhatja a dolgokat.