Kategóriák szinten a termékek képeinek mérete

Sziasztok!

Azzal a problémával küzdök, hogy feltöltök egy terméket, hozzá pedig feltöltök egy 1:1 arányú képet, mivel termék szinten ez a méretarány jelenik meg a terméknél. Azonban létrehoztam kategóriákat, amelyek belül szerepelnek az adott kategóriába tartozó termékek, itt viszont nem 1:1 arányú előnézeti képet jelenít meg a termékről, így a termékhez felöltött kép kategória szinten nagyon nem mutat jól.
Tud erre valaki esetleg valami megoldást javasolni? Számomra az lenne a legjobb, ha kategória szinten eltudnám érni azt, hogy 1:1 méretű képet jelenítsen meg a termékekről.

Köszönöm előre is a segítséget!

WooCommerce?

Ebből mindig sok probléma van. Nem is tudok rá jó megoldást.

WooCommerce igen. Köszönöm azért a válaszod!

Azt szoktuk ilyen esetben csinálni, hogy minden kép azonos méretű. Tehát. 600x800px minden kép mérete és erre van rátéve az összes kép. Ez akkor működőképes, ha nem túl sok termékről van szó.

Pont dolgozom egy képvágó rendszeren WooCommerce-hez. Ha elkészül megosztom veletek!

Köszönöm megpróbálom.
Az miatt ragaszkodtam volna az 1:1 arányú képekhez, mert szeretnék Facebook dinamikus remarketinget használni, ahhoz pedig ugye az oldalról húzza be a képeket automatikusan. A facebookon a galéria hirdetésekben pedig az 1:1 arányú képek mutatnak jól.