Kategóriák nem működnek

Sziasztok,Problémám a következő:Sidebarban kilistázódnak az elérhető kategóriák. A blog szerkesztője szeretné ha az egyes kategóriákra kattintva az index.php alapján megjelennének a post-ok szűrve a kategória alapján.

Példaképp a 3-mas kategóriához csináltam egy category-3.php-t, ami ugyanolyan mint az index.php.

Egy másik blognál ezt már eszközöltem, és működött szépen.

Most hiába kattintok egy kategóriára, mindig az összes kategória, összes post-ját jeleníti meg, pedig a címsorban látom a ?cat=3 stringet.Van valakinek tapasztalata?Előre is köszi.

Pietre

Egy az egyben index.php másolata szerintem nem jó.Nekem ez jeleníti meg a kategóriák szerinti cikkeket:

Quote:

A(z) ‘’ kategória cikkei

<h2 id="post-"><a href="" rel="bookmark" title="Permanent Link to ">>') ?>

sajnos így se megy :frowning:

Feltettem egy másik helyre, ahol nincs írási jog a szerver blog root könyvtárába a wordpress felől, viszont a generált htaccess-t, amit az egyedi struktúrájú permalink megadása után generált a wp, felmásoltam ftp-n keresztül, és működik. Viszont ezen a szerveren plesk nevű szerver menedzsment alkalmazás fut, és hiába másolom fel a blog root könyvtárába a htaccess-t, nem működik.Ha beírom a domain után az index.php-t, akkor megy, egyébként pedig nem. Tudna valaki tanácsolni megoldást?

nincs engedélyezve a .htaccess használata esetleg.

Azt hiszem én is Charlie. És a kérdés ezután már inkább arra irányul, hogy hogyan kell beállítani ezt plesk alatt? - mert bárhol keresgélek nem lelem.