Kategóriák nem látszanak időszerüen

Egy érdekes dolgot szeretnék tőletek megkérdezni. Jó ideje látom ezt a “bakit” az oldalaimnál, de még sosem tudtam, hogy hova tegyem. Gondolom, hogy a dolgok összefüggnek a WP Super Cache-el. Tegyük fel hogy naponta frissül az oldalam, a böngészőben rendesen megjelenik a Főoldalon a frissülés, de ha bemegyek egy Kategóriába akkor nekem még mindig az egy hónapi cikket mutatja, még akkor is, ha az abba a kategóriába pont most raktam új cikket. Általában ahogy megfigyeltem a Chrome teszi az eszét, nemrég módosítottam az oldalamon, de a Chrome még mindig az előző verziót látja, pedig már eltelt jó pár óra a módosítás óta. A főoldalt rendesen látja, de ha bemegyek egy régebbi cikkbe akkor a régi, változtatás előtti oldalt adja ki, vagy ha bemegyek egy Kategóriába akkor az egy hónappal ezelőtti cikk az első. A böngésző cache-jével van baj, vagy összefügg a WP Super Cache-el?

Szia!

Igen, jól bekavar a cache bővítményed. Nem frissítődik magától, vagy nincs beállítva vagy be van de nem működik jól.

Frissítsd a cache-t… Vagy nem tudom, lehet e beállítani, hogy minden új post-nál építse újra az egészet…

Ha nagyon nem megy, akkor töröld az egészet. Vagy egy csomó cache megoldás.

Már persze ha tényleg ő a ludas, de az a bővítmény már másnál is okozott hasonló problémát.

Érdekes módon használom a plugint más oldalamon is, de ott nem kavar be, csak ezen az oldalon. Megnézem alaposabban, hátha valamit elnéztem.