Kategória slider nexgenhez

SZiasztok.

Nem szívesen nyitottam ennek a kérdésnek új témát, de sajna nem tudtam eddig feltenni egy egyszerű slidert, ami látja a nextgen galériáit és egy random megjelenítést csinál az oldalon akár kódban, akár widgetben. a jQueri-t kipróbáltam és majdnem mindet amit apluginok közt találtam, de nem mentek, mindegyik más-más ok miatt.

Érdekelne vélemény, tapasztalat, tanács, hogy mások mit hasunálnak, mert olyan béna vagyok, gondolom afél világ képes falrakni valami normálisat, én meg nem.

Ami most az ldalon van, az a Gallery View és vele az a gond, hogy amikor betöltődik az oldal, akkor szétbarmolja az egészet, szétcsószik a post, mivel felette van és zavaró totál. NEm tudom hogyan állítsak be fix szélességet, nam ismerem a kódot, ami nem engedi szélesebbre nyújtani a tratalmi részt, legyne bármi.

Előre is köszi.

No mégis csak JJ NextGen JQuery Slider-el oldottam meg, de a resize funkció nem működik, találtam neten egy lejrást és van benne egy leírás, mit kell módosjtani a php file-ban, megcsináltam és mégsem megy. a végén van egy olyan rész, hogy töröljem a legutolsó kapcsos zárójelet, majd megjegyzésként egy ilyen felirat:

No newline at end of file

és majd azt írja, hogy megint adjam hozzá a zárójelet. No ezt nem értem. És még mindig szétbarmolja az oldalam, a styleban van valami, avyg hiányzik, a fix érték, ami nem engedi szétesni az odlalt. De nem tudom mit keressek.