Kategória rendezés

Sziasztok!Küzdök vele már napok óta… Amit szeretnék akár pluginnel akár máshogy elérni:Van ~10 kategóriám + a nincs kategorizálva. szinte az összes bejegyzés a 'nincs kategorizálva'-ban van.Pl: Kiskutya Apartman az egyik bejegyzésem és Termál Hotel a másik. ezek most a 'NK' kategóriában vannak. De szeretném, hogy előbbi az apartman, utóbbi a hotel kategóriában legyen.Próbáltam a csoportos szerkesztést, de ott csak az új kategóriába tette be a 'NK'-ból nem vette ki.Bármilyen ötlet érdekel, ha járt már valaki így.Azért is fontos mert 3500 bejegyzésről van szó, és azt egyesével 1 évig tartana.Köszönöm szépen.Jani

Hát tedd mindegyiket új kategóriákba, nk, kategóriát töröld ki.

Persze, ez ok. de gondold el van 600 bejegyzésem egy kategóriához. mire azt mind bekattintgatom…grrr…Ezért gondoltam valami olyanra, hogy akár adatbázisból átrakni vagy ilyesmi… de ennyire nem ismerem a WP-t.

van rá plugin, nem tudom a nevét, de a "mass, a “category” és a “wordpress plugin” szavak benne vannak ha rákeresel…

Rákerestem, de nem igazán találtam ilyet:(

Köszönöm azért

Akkor nem értem mit akarsz, mert egy bejegyzésnek kategóriát adni az egy egyéni dolog, ezt nem tudom elképzelni

csoportosan. Mert mi alapján csoportosítanál, mikor a belső tartalmak, hasonlóak, de különbözőek, gondolom én.Egy kategóriát meg törölni,hiába van vele felcímkézve 600 bejegyzés, az egy mozdulat.

érdekes, én megtaláltam… :rolleyes: