Üdv! Kérlek segítsetek! Szeretném megoldani az oldalamon azt, hogyha írok egy postot egy kategóriába (például videótesztek), akkor egy külön menüpontban uganúgy postként megjelenjen az adott kategória postja! Köszönöm előre is a segítségeteket, elnézést ha nagyon alap, tegnap raktam fel a wp-t
! weboldalam: Gameronline.org
igen, az eleve megjelenik KÜLÖN kategóriában is, ha létrehozod ezt a KÜLÖN kategóriát.
ez a lényege neki.
igen, az eleve megjelenik KÜLÖN kategóriában is, ha létrehozod ezt a KÜLÖN kategóriát.
ez a lényege neki.
Ne haragudj, de hogy tudom ezt kitenni menüként?
Admin > Megjelenés > Widgetek > Kategóriák (hozzáadása)
?
(ha erre gondoltál)
Admin > Megjelenés > Widgetek > Kategóriák (hozzáadása)
?
(ha erre gondoltál)
Sajnos nem!
Arra gondoltam, hogyha mondjuk videóteszt kategóriában feldobok egy postot, akkor az ne csak a főoldalon jelenjen meg, hanem egy videótesztek oldalon is, ami a fenti menücsíkban van. Erre van valami lehetőség?
(Szerintem) sablonfüggő.
Az általam használt egyik sablon alapból tudja(suffusion), drop-down menüben.

(Szerintem) sablonfüggő.
Az általam használt egyik sablon alapból tudja(suffusion), drop-down menüben.

Értem!
Hát azért köszönöm szépen!
Csinálsz egy kategóriát nekije,
kb így néz ki az URL-je:
hxxp://domain.od/mappa/?cat=3
ahol a végén értelemszerüen az adott kategória azonosítója szerepel(mindnek más).
A menüsorba a többi mellé beilleszted, az általad választott szöveggel és a kategóriára való hivatkozással(link).
Erre a gombra kattintva kilistázza a kategóriában szereplő összes bejegyzést.

Csinálsz egy kategóriát nekije,
kb így néz ki az URL-je:
hxxp://domain.od/mappa/?cat=3
ahol a végén értelemszerüen az adott kategória azonosítója szerepel(mindnek más).
A menüsorba a többi mellé beilleszted, az általad választott szöveggel és a kategóriára való hivatkozással(link).
Erre a gombra kattintva kilistázza a kategóriában szereplő összes bejegyzést.
:)
Tényleg, erre nem is gondoltam! Köszönöm szépen, így már jó lesz!
nem értem…, miért, most mi jelenik meg a videótesztek oldalon? üres?
mert ezt írtad:
“Arra gondoltam, hogyha mondjuk videóteszt kategóriában feldobok egy postot, akkor az ne csak a főoldalon jelenjen meg, hanem egy videótesztek oldalon is, ami a fenti menücsíkban van.”
Tehát azt írod, fent a “menücsíkban” már van ott van a “videótesztek”…
csak nem jelenik meg benne a “videóteszt kategóriában feldobott egy post”
most akkor mi van? 
nem értem..., miért, most mi jelenik meg a videótesztek oldalon? üres?
mert ezt írtad:
"Arra gondoltam, hogyha mondjuk videóteszt kategóriában feldobok egy postot, akkor az ne csak a főoldalon jelenjen meg, hanem egy videótesztek oldalon is, ami a fenti menücsíkban van."
Tehát azt írod, fent a "menücsíkban" már van ott van a "videótesztek"...
csak nem jelenik meg benne a "videóteszt kategóriában feldobott egy post"
most akkor mi van? :)
rozi tippje alapján talán valahogy meg lehet oldani! próbálkozok, próbálkozok, talán a videótesztek menüt rá tudom irányítani a kategória url címére!
Nem ezt kellene a header.php fájlba tenni?
vagy ezt:
automatikusan megjelenik ott a kategória, ahová a kódot illeszted.
Ha a kategóriák sorrendjét (vagy kizárását) szerkeszteni szeretnéd, akkor plugint telepítsd hozzá:
http://wordpress.org/extend/plugins/extended-categories-widget/
Úgy látom, még nincs is videótesztek kategória. A felső menüben egy videótesztek nevű oldal van…
A hitetlen által írt megoldás kell neked!
Ezt úgy lehet kivitelezni, hogy: Megjelenés > Szerkesztő. Megkeresed a header.php-t, abban megkeresed azt a részt, ahol ilyen van:
- ez listázza oda a fejlécbe az oldalakat. Rögtön alá beírod, amit hitetlen is javasolt, azzal egészíteném ki, hogy plugin nélkül is tudsz sok mindent szabályozni, pl. csak egy kategóriát kiíratni:
5 helyett a videótesztek kategóriád id-jét írd oda.
Nagyon szépen köszönöm még ma kipróbálom!
Úgy látom, még nincs is videótesztek kategória. A felső menüben egy videótesztek nevű oldal van...
A hitetlen által írt megoldás kell neked!
Ezt úgy lehet kivitelezni, hogy: Megjelenés > Szerkesztő. Megkeresed a header.php-t, abban megkeresed azt a részt, ahol ilyen van:
- ez listázza oda a fejlécbe az oldalakat. Rögtön alá beírod, amit hitetlen is javasolt, azzal egészíteném ki, hogy plugin nélkül is tudsz sok mindent szabályozni, pl. csak egy kategóriát kiíratni:
5 helyett a videótesztek kategóriád id-jét írd oda.
Az a problémám, hogy nem találtam ilyent a header-ben, hogy wp_list_pages :S... nem tudom mitévő legyek !
ha úgy egy kicsit kísérleteznél…, hiszen konkrétumot nem adsz (hol a header.php fájl tartalma? sehol)
Szóval két dolog van. Vagy mi tippelgetünk, hogy hová is tedd azt a kódot, vagy te (kísérletezel).
melyik legyen?
ha úgy egy kicsit kísérleteznél..., hiszen konkrétumot nem adsz (hol a header.php fájl tartalma? sehol)
Szóval két dolog van. Vagy mi tippelgetünk, hogy hová is tedd azt a kódot, vagy te (kísérletezel).
melyik legyen?
hogyhogy hol a header php fájl tartalma?
Megjelenés > Szerkesztő header.php!
Kísérletezgetni meg nem tudok, hiszen nem értek hozzá sajnos egyáltalán.
az előbbit választanám, de sajnos mint mondtam, a header-ben ezeket nem lehet megtalálni...
auu. ez fájt. hitetlen arról beszélt, h most lődözhetünk a vak világba, de mint elhangzott a dolog sablonfüggő. a sablonod header.php-jának ismeretében “talán” tudnánk segíteni…
auu. ez fájt. hitetlen arról beszélt, h most lődözhetünk a vak világba, de mint elhangzott a dolog sablonfüggő. a sablonod header.php-jának ismeretében "talán" tudnánk segíteni..
Jó oké elnézést kérek!
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" >
<meta http-equiv="Content-Type" content="; charset=" />
<meta name="description" content="" />
<meta name="generator" content="WordPress " />
<link rel="stylesheet" href="" type="text/css" media="screen" />
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title=" RSS Feed" href="" />
<link rel="alternate" type="application/atom+xml" title=" Atom Feed" href="" />
<link rel="pingback" href="" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/box.css" media="screen" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/glide.css" media="screen" />
<?php
wp_enqueue_script('jquery');
wp_enqueue_script('jcarousel', '/wp-content/themes/gamerpress/js/jcarousel.js');
wp_enqueue_script('cufon', '/wp-content/themes/gamerpress/js/cufon.js');
wp_enqueue_script('jquery.easing.1.1', '/wp-content/themes/gamerpress/js/jquery.easing.1.1.js');
wp_enqueue_script('Myriad', '/wp-content/themes/gamerpress/js/Myriad_Pro_700.font.js');
wp_enqueue_script('Rockwell', '/wp-content/themes/gamerpress/js/Rockwell_Std_400.font.js');
wp_enqueue_script('Effects', '/wp-content/themes/gamerpress/js/effects.js');
wp_enqueue_script('jquery-ui-personalized-1.5.2.packed', '/wp-content/themes/gamerpress/js/jquery-ui-personalized-1.5.2.packed.js');
?>
<!--
sfHover = function() {
if (!document.getElementsByTagName) return false;
var sfEls1 = document.getElementById("catmenu").getElementsByTagName("li");
for (var i=0; i<sfEls1.length; i++) {
sfEls1.onmouseover=function() {
this.className+=" sfhover1";
}
sfEls1.onmouseout=function() {
this.className=this.className.replace(new RegExp(" sfhover1\b"), "");
}