A WP-ben - hacsak ugye nincs máshogy beállítva - alapból a legfrissebb postok jönnek elő a nyitóoldalon. Az én célom az hogy ezek közül egy kategóriát kizárjak. A kezdőlapomat a home.php szabályozza, amelyben próbáltam egy kódot betenni, jelenleg így néz ki:
Code:
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<?php if (in_category('45') && is_home() ) continue; ?>
És ha ezt a sort benne hagyom akkor egyetlen post sem jelenik meg a főoldalon. A design, a keret, a sidebar a header mnden a helyén, de a postok helyén üres…
S mér kell oda az is_home? (ha mán úgyis a home.php-n vagyolsz)
Te aszondod evvel a kóddal, hogy HA 45-ös kat ÉS homepage… azaz BÃRMELYIK ezek közül a feltételek közül igaz, akkor “continue”, azaz menjen tovább és ne csináljon semmit.
Harder köszönöm, ez jónak tűnik, de sajnos nem jól működik, de ezt a leírásban is írják: “Ez azonban php5 és 2.5.1 -es wordpress alatt nem tökéletes”
Valakinek továbbra sincs ötlete arra, hogy, hogyan lehet egy vagy több kategóriát kizárni a wp főldaláról? (amennyiben a wp főoldala a 10 utoljára beírt bejegyzés…)
Én azt szeretném elérni, hogy a főoldalon csak egyetlen kategória bejegyzései jelenjenek meg. Nem igazán értek kódokhoz, ezért gondoltam inkább megkérdezem, mit kellene módosítanom, és hogyan? Előre is nagyon szépen köszönöm!
S mér kell oda az is_home? (ha mán úgyis a home.php-n vagyolsz)
Te aszondod evvel a kóddal, hogy HA 45-ös kat ÉS homepage... azaz BÃRMELYIK ezek közül a feltételek közül igaz, akkor "continue", azaz menjen tovább és ne csináljon semmit.
Nem is csinál ;)
Tévedsz, ÉS-nél mindegyik feltételnek teljesülnie kellene, amit te mondasz az a VAGY