Kategória jogosultságok

Hali, az lenne a kérdésem, hogy van e olyan plugin, vagy valahogy megoldható e, hogy mondjuk a “feliratkozók” csak egy adott kategóriába tudjanak bejegyzéseket létrehozni? Ez azért lenne fontos, mert szeretném, ha az oldalon regisztrált tagok is tudnának posztolni, de nem szeretném, hogy ezek megjelenjenek a címlapon (azt a kategóriát amibe posztolnak letiltanám az indexről), helyette widgetben listázza a legutóbbi bejegyzéseket, és ha meg akarom jeleníteni a bejegyzést címlapon, akkor csak módosítom a kategóriáját, és már meg is jelenik.Remélem érthető a kérdésem/kérésemm előre is köszönöm a válaszokat :slight_smile:

Ráadásul én is ilyet keresek most épp, azzal a különbséggel, hogy én még azt se tudom hogyan kell kirakni a user reggistration widgetet. De még csak 20 perce van wordpress oldalam ez igaz …


'Cook' wrote on '2010-10-06:
Ráadásul én is ilyet keresek most épp, azzal a különbséggel, hogy én még azt se tudom hogyan kell kirakni a user reggistration widgetet. De még csak 20 perce van wordpress oldalam ez igaz ...

Na ezeket már megtaláltam a pluginokban de az eredeti kérdés továbbra is érdekel! :)

Sikerült eltüntetni a kategóriákat ezzel:

http://wordpress.org/extend/plugins/admin-only-category/Igaz, nekem úgy kellett megoldani, hogy ne csak az adminok lássák a teljes kategória listát, hanem a szerkesztők is, de kis belepiszkálással megy is a dolog.

Olyat lehetne valahogy csinálni, hogy bármely kategóriába csak jóváhagyás után kerüljön be a cikk amit egy másik szerkesztő írt?