Kategória felső menüsorba

Üdv!

Azt szeretném megvalósítani, hogy a felső menüsorban a főkategóriák legyenek a menüpontok úgy, hogy én állítom be a sorrendjüket.

Továbbá a főoldalon ne az összes bejegyzés jelenjen meg, hanem csak az egyik kategória bejegyzései.

Megoldható ez?

Rengeteget keresgéltem már, de nem találtam semmit. Lehet rosszul kerestem, nem tudom.

Előre is köszönöm a segítséget!

Persze. A wordpress codex-ben le van írva, nem bonyolult.

Ne bunkónak nézz, csak nem fogjuk készen tálalni azt, amivel többen foglalkozunk és amivel kenyerünket keressük.

Itt a magyarban is? Nem találtam. Az angol meg meredek nekem.

Tehát, azért nem kapok itt választ (ahol segítséget lehet kérni), mert azzal csődbe juttatlak titeket? Vagy ha nem így van, akkor nem értem. Érdekes mentalitás. Lehet az én felfogásom rossz, ugyanis ha tudok, akkor segítek. Kerestem sokat ez ügyben, de nem találtam választ. Sok mindent kipróbáltam, de nem jött össze. Tehát végső megoldásnak tettem fel ide a kérdésem.

Nem nézlek bunkónak. Pusztán csodálom azt az akaraterőt, amivel visszatartod azt, hogy segíts másokon.

Köszönöm a válaszod, s elnézést kérek azért, ha valamit félreértelmeztem!

A sorrendre megvan a megoldás: Category Order

Az angol codex-be csak a kódokat kell nézni, a rizsát nem. Akkor is meg lehet oldani. Keress rá: “wordpress category description”. A mentalitásom ma reggel szárnyal, szóval az első találat erre már meg is adja a megoldást, de belinkelem, hogy csudajófejnek nézz. http://codex.wordpress.org/Function_Reference/category_description

A másik, hogy a kezdőlapon x kategória ne jelenjen meg, szintén megvan a Codex-ben, wordpress category excloude for homepage vagy hasonló kereséssel fogja megadni.

Vagy csak létrehozol egy menüt, belerakod a főkategóriáidat és tetszőleges sorrendbe rakod.

Szükséges, hogy a sablonod támogassa a wp3 menüt (ha a meglévő menü helyére akarod) vagy hozzá kell adni sablonhoz a menütámogatást.

És segítséget valóban lehet kérni, Ha valaki tud megoldást, segíteni is fog, de ne várd azonnal a segítséget. Türelem! :slight_smile: Lehet, hogy aki tudja az aktuális problémádra a megoldást, csak egy hét múlva ténfereg erre.

Üdv!

Köszönöm szépen syska!

Andrea!

Félreértetted a helyzetet. Nem az volt a gondom, hogy nem kaptam egyből választ. Csupán ezt a “tudom a választ, de nem mondom meg neked, de azért ezt bepötyögöm” mentalitást nem tudtam hova tenni. :slight_smile:

Köszönöm szépen a válaszod!

Ok. Itt előfordul az ilyen is. Legtöbbször abból az okból, hogy már kismilliószor le van írva