Kategória felhő

Sziasztok!Segítségeteket kérem. Blogom a 2.3.1-es magyar nyelvű Wordpress alatt fut. Letöltöttem hozzá egy tag cloud widget-et, de nem teljesen okés a dolog. Ugyanis a kategóriafelhő nem jelenik meg. Ezt láthatjátok, illetve nem láthatjátok a weboldalon. A Tags cím ott van, de alatta nincsen tag cloud. A nyelvi eltérések (angol plugin magyar wp alatt) okozhatják a galibát? Vagy másról van szó?Előre is köszönöm a segítséget!

ZsoltAz oldal elérhetősége: http://www.csillagfeny.netEz pedig a plugin: http://wordpress.org/extend/plugins/configurable-tag-cloud-widget/

Szia!A 2.3.2 alatt van alapból tag cloud widget, nem kell töltögetni. Viszont a tag cloud nem kategória felhő, hanem címke felhő, azaz nem a kategóriák lesznek benne, hanem a cimkék (ha használtál eddig),Szal a widgetek között ott van alapból a tag cloud.

A kérdés: adtál-é hozzá tag-eket (címkéket) a postokhoz? Ha nem, akkor mi jelenjen meg?

Leheteséges a kategóriákat címkeként (is) kezelni, de az nem megy magától, neked kell utasítani a WP-t, hogy tegye.

http://wordpress.org/extend/plugins/widget-category-cloud/Kategóriákat is tudod felhőbe rendezni, nekem nem tetszett. (nem tudom 2.3 alatt megy-e)

Megy.

Valóban az volt a gond, hogy csak kategóriákat adtam meg, címkéket nem. De pótoltam, most már van címke felhő. Köszönöm a segítséget!

Egy egyszerű kérdésem nekem is lenne, hogy hol tudok hozzáadni címkéket? Vagyis hogyan ? 2.1.3 -as verzsön . Válaszokat köszönöm

hat esetleg ultimate tag warrior -ral meg hasonlo pluginokkal

a tag kezeles a wp-ben a 2.3as verziotol erheto el


FaBRiK wrote:

Szia!

A 2.3.2 alatt van alapból tag cloud widget, nem kell töltögetni. Viszont a tag cloud nem kategória felhő, hanem címke felhő, azaz nem a kategóriák lesznek benne, hanem a cimkék (ha használtál eddig),

Szal a widgetek között ott van alapból a tag cloud.

nem akarok butasagot kerdezni, de sajat stilus irasakor mivel kell erre a tag cloud widgetre hivatkozni? ugyertem milyen php paranccsal tudom a kivant helyre tenni?

kerdesemre valaszolvaigazabol sejthettem volna csak eleg nehez volt megtalalni wordpress codexben