Kategória címek (linkek) megjelenítése másik WordPress oldalon

Szervusztok!

A lényeg a címben van… szeretném a kategória felhőt, vagy legalább listát megjeleníteni egy másik WordPress oldalon. Van erre megoldás?

Ha esetleg egy adatbázisból dolgoznak akkor simán :slight_smile:

Ne idézz feleslegesen!

Az a baj, hogy nem.

Valami olyan megoldás is jó lenne, mint mondjuk a CMS Made Simple-nél van, hogy egy másik CMSMS oldal tartalmát meg lehet jeleníteni egy adott oldalon (vagy oldalsávon), ilyen módon:

Code:

{fetch file="http://www.something.com/page.html&content_id=12&showtemplate=false"}

Ha ez itt megy, akkor csinálok egy oldalt kategóriafelhővel és az megy át a másik WordPress oldalba.

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet azt beállítani, hogy egy adott kategóriába tartozó bejegyzések összegzése megjelenjen. Jelenleg megjelenik az összegzés, ha új bejegyzést írok, de ha adott kategóriára megyek, akkor nem akarja a kivonatot megjeleníteni. Van valakinek ötlete? Köszönöm előre is.

Sziasztok! Egy hete kérdeztem valamit, de elnézést, ha nem egyértelműen írtam le. A “This just in” sablont használom. A bejegyzéseim rövid kivonata, mely pár mondatban összegzi a cikk tartalmát megjelenik. De ezen kívül kategóriákat is hoztam létre, melyeket a sidebar-ban (jobb oldalon a menüben) meg is jelentettem. Ha ezek egyikére ráklikkelünk (egyik kategóriára), akkor sajnos az összes cikk bejön (ami ebbe a kategóriába tartozik), helyet kihagyva a hirdetéseknek (mivel maximum 3 hirdetés jelenhet meg oldalanként), melyeket szintén elhelyeztem a cikkben.

Azt szeretném, hogy egy rövid kivonat jelenjen meg (pár mondatos ismertető a cikkből) ebben az esetben is és ne az összes cikk 20 km hosszan. És, ha tetszenek az olvasónak az adott kategóriában lévő cikkek összefoglalói, akkor a ráklikkelve (az adott cikkre) el tudja olvasni az egészet. Légy szíves segítsetek, ha tudtok, vagy kérdezzetek, ugyebár konkrét linket nem helyezhetek el, ami egyértelművé tenné a dolgot. Nagyon köszönöm előre is.

Talán ez ad egy kis lendületet a gondolkodásra, megoldásra: http://wparena.com/how-to/how-to-display-content-from-a-single-category-in-wordpress/

Köszönöm a segítséget, végül Harder privát levele volt a megoldás:

“Ha ezek egyikére ráklikkelünk (egyik kategóriára), akkor sajnos az összes cikk bejön (ami ebbe a kategóriába tartozik), helyet kihagyva a hirdetéseknek (mivel maximum 3 hirdetés jelenhet meg oldalanként), melyeket szintén elhelyeztem a cikkben.”

A wp-nek a “more” funkciojat szoktad használni? Ez pont arra való, hogy 1-1 cikk esetén megmond, mi jelenhet meg a kategória oldalon és mi az a tartalom, ami már csak a konkrét cikknél látszódik.

Ezt kell beszúrni a bevezető után.

Köszi még 1x. Sok jót!:)