Kategória címében használható html attribútum?

Heo!Hogyan tudnám elérni, hogy a kategória címének megadásakor használhassak egyedi html attribútumot? Pl. szeretném, hogy a szó egy része félkövér legyen: Azonban ezt kijavítja a wp.Hogyan?

http://wordpress.org/support/topic/cant-add-html-to-category-name-titles

vagy esetleg lehet ez is tudja:

http://wordpress.org/extend/plugins/allow-html-in-category-descriptions/

Köszi a hozzászólást! Sajnos nálam nem működik. 3.2.1-et használok. itt azt írja, hogy 3-5-től fel működik. Még nincs is olyan wp nem? Mi lehet a hiba nálam? Ugyanúgy kitisztítja a programot. Ja, ezt használtam: http://wordpress.org…y-descriptions/A másik képeket jelenít meg, ez widgetben működik, azonban az alap kategóriáknál már nem, azaz a menüben nem jelennek meg a kis ikonok. pedig ez is jó volna. Mi lehet itt a hiba? Nem igazán értem, az add meg a put_cat függvényt sem. Hol adjam meg?

Szia!Én nem tudok róla, hogy lehetne a kategória címét html -el felturbózni (ez nem jelenti azt, hogy nem lehetne szűrést kikapcsolni).Viszont a Kategória leírásában ott ki lehet kapcsolni a szűrést. Így lehet html -et használni,Itt van a példa: (szűrők kiiktatásával)http://www.quickonli…y-descriptions/Ezt régebben próbáltam akkor szerintem működött, de végül elvetettem a használatát bizonyos okokból.

Szerintem forsítva közelítsd meg a kérdést. Hogyan tudod nem az adminban bold-á tenni az adott szót. Ha pl, az első szavunknak kell boldnak lennie, akkor könnyű dolgunk van, mert ahol van a kategória címe, hogy egy explode meg egy kis kacsacsőr és szinte készen is vagyunk. Jól leegyszerűsítettem mi? :slight_smile: Példaként egy kód, ami mindig a kategória első szavát teszi boldá. Ezt oda kell tenni, ahol ugyebár meg szeretnénk jeleníteni a kategória nevet.<?php$categories = get_the_category();if($categories){foreach($categories as $category) {$output = $category->cat_name;}$kat_neve = $output;$szavak = explode(" “, $kat_neve);$szavak_szama = count($szavak);$uj_kat_neve = ‘’;for ($i = 0; $i < $szavak_szama; ++$i) {if ($i < 1) {$uj_kat_neve .= ‘’ . $szavak[$i] . ’ ';} else {$uj_kat_neve .= $szavak[$i] . ’ ';}}}echo $uj_kat_neve;?>Egyébként jquery-vel vagy/és css3-al is kivitelezhető, csak nem feltételen böngészőfüggetlen.

<?php

$categories = get_the_category();

if($categories){

foreach($categories as $category) {

$output = $category->cat_name;

}

$kat_neve = $output;

$szavak = explode(” ", $kat_neve);

$szavak_szama = count($szavak);

$uj_kat_neve = ‘’;

for ($i = 0; $i < $szavak_szama; ++$i) {

if ($i < 1) {

$uj_kat_neve .= ‘’ . $szavak[$i] . ’ ';

} else {

$uj_kat_neve .= $szavak[$i] . ’ ';

}

}

}

echo $uj_kat_neve;

?>

Egyébként jquery-vel vagy/és css3-al is kivitelezhető, csak nem feltételen böngészőfüggetlen.

Vagy átteheted mindezt a kliensre js-el http://www.dynamicsitesolutions.com/javascript/first-word-selector/ :slight_smile:

Köszi egyelőre mindenkinek. Megmutatom, hogy pontosan mit szeretnék, mert lehet, nem teljesen fogalmaztam jól:Feltettem screenshotban erről (fórum wp) honlapról azt, amit én szeretnék. Persze itt nem így van, csak photoshoppal mutatom, hogy milyen lenne, amit én szeretnék. a kép itt van:http://saviumfitness.hu/wp/wp_d_name.jpgEzt szeretném, mintha html-ben (nem wp alatt) készítenék egy menüsort, és abban bizonyos menüpontok másként jelennek meg, Egyik piros, a másik zöld, a harmadik kék stb… ezt ha én készítem a honlapot simán megoldható css-sel, vagy html-ből is… Ugynaezt szeretném wp-ben. De a képen, ahogy látható, amint beírnék egy szóra egy attribútumot, a wp szűrője javít. Semmi más nem szeretnék, mint nálam, amikor a kategóriákat a sablonom menüsorban rakja ki, akkor én egyes szavakat más színben láthassak.

Ez a link nagyon jó, működik, kipróbáltam, de ez csupán a leírást módosítja. A sablonom nem jeleníti meg ezt, és nem is ezt szeretném. de köszi. Mert az irány jó.

http://www.quickonli…y-descriptions/

Ugyanez kéne, csak a “cat_name” részre valahogyan, és nem a description_name részre.Azt elmondanám, hogy PHP-t nem tanultam sosem. Tehát, ha valaki segítene, léci, pontosan írja le, mit hova tegyek. Lehet hogy neki egyértelmű hogy pl. a <? php-t ki kell tenni, nekem nem lesz az. A mutatott eírás pl. nagyon jó, pontosan meg tudtam csinálni az alapján, mert mindig írta, mit hol keressek. és hova rakjak…

Szia!Akkor te a menüpont nevére szeretnél html-et tenni, így már értem. Ahhoz nem kell a cat_name szűrés kiiktatása, mert ennél jóval egyszerűbben is megy: ugyanis a wp menu szerkesztőjében alapból lehet html formázást adni a menüpontoknak! Tehát, nem a kategória nevére kell a html formázást tenni (amit leszed a wp) hanem a menükezelőben a menüpontok neveire! Ott lehet kategóriákat is felvenni, sőt, bármit.Én pontosan ugyan így szoktam kis ikonokat kitenni a menüpontokhoz - ahol kell pl homa: kis ház stb- illetve formázni őket.

Ez így valóban jó - lenne. Meg is jeleníti, csakhogy az oldalsávban widgetben, ugyanis: “[background=rgb(247, 252, 254)]Az aktuális sablon nem támogatja natívan a menüket, de az “Egyedi Menü” widget használatával a sablon oldalsávjában létre lehet hozni a menüket.” [/background]a SABLONOM nem támogatja a menüket, felül a menüsorban jeleníti meg az oldalakat, aztán jön ügye a logó, utána pedig a menüként listázza a kategóriákat. Így amire szükségem van, az a kategória nevének módosítása, hogy használhassam benne a html-t, mint ha menüt csinálnám. Gondolom ez egyszerűbb ( vagy nem) mint átírni a sablont, hogy támogassa a menüket, mert akkor az egészet újra kéne variálni.Nekem ez így jó, hogy magától listázza a kategóriákat az alsó menüsorban. sok a lehetőség, adminban ki tudom venni bármelyik kategóriát is, ha akarom… a lényeg az lenne, hogy ahogy írtad, de a cat_name viselkedjen így :slight_smile: