Kategória cikkei legördülő menüben

Sziasztok!Jelenleg nem tudom azt megoldani hogy ha egy bizonyos menüpont fölé viszem az egeret akkor egy konkrét kategória cikkei gördüljenek le amelyekre kattintva betölti magát a cikket.Csak olyat sikerül csinálnom ahol a menüben alkategóriák gördülnek le amire ha ráklikkelek akkor az adott alkategória összes cikke jelenik meg.Van erre valami megoldás, esetleg plugin?Köszönöm! :rolleyes:

Én a helyedben maradnék a jelenlegi megoldásnál, mert amit te szeretnél az nem túl praktikus. Mondhatni egyáltalán nem az. Gondolj bele, ha van mondjuk 1500 bejegyzésed, akkor ez mit fog művelni.

Igazából ebben a menüben összesen kb 10 cikket szeretnék kilistázni ami állandó lesz és nem fog bővülni.Valahogy nem lehet megoldani? :mellow:

Egy bizonyos kategória cikkeinek kilistázása megoldható (pont ma linkeltem be valahova egy ilyet), ha bele tudod valahogy plántálni a menübe, akkor már meg is van, amit szeretnél.

Köszi a választ! :slight_smile:Megpróbáltam beszúrni a template header.php file-ba. Meg is jeleníti a horizontális menüben, de nem legördülő listaként hanem egymás mellé pakolja a kategória cikkek címeit.Hogy lehetne megoldani hogy a cikkeket is úgy gördítse le mint a kategóriákat?Beszúrom ide a header.php azon részét ahol próbálkoztam a kóddal:

Code:  <li class="current-cat"><a href="" title="">

  <?php if ($bnews_options['enBlog'] == 1)

  {

  wp_list_categories('orderby='.$bnews_options["orderBy"].'&order='.$bnews_options["order"].'&child_of='.$bnews_options["blogID"].'&title_li=&depth=2&exclude='.$bnews_options["excludeCategories"]);

  }

  else

  {

  wp_list_categories('orderby='.$bnews_options["orderBy"].'&order='.$bnews_options["order"].'&title_li=&depth=2&exclude='.$bnews_options["excludeCategories"]);

  }

  ?>

Az END of navigation elé próbáltam beszúrni a az általad megadott kódrészletet:

Code:  <?php

  global $post;

  $myposts = get_posts('numberposts=5&category=1');

  foreach($myposts as $post) :

  ?>

 • <a href="">
Sokat játszottam az egyes tag-ekkel de nem jutottam eredményre, esetleg valaki nem tudja a választ a kérdésemre?

Üdv: Andris

Ha css-el van formázva, akkor valszeg az ul tag-nek kell a “navcatlist” id-t beállítani, vagy azt lemásolni, és átpozícionálni úgy ahogy szeretnéd, aztán átnevezve beletenni. De mivel nem látom a teljes oldal-t, meg a környezetét, így nehéz megmondani.

Ja, és ha azt szeretnéd, hogy ott legyen a menü mellett, akkor a “navbar” div-ben legyen még ez is.