kategória bejegyzéseinek kilistázása eltérő módon

Sziasztok,

van egy problémám, amit nem tudok orvosolni.



Használok egy ElegantThemes sablont, a Lucid-ot. Ennek az sablonbeállításainál (az epanelen) meg lehet adni, hogy a kategóriák kilistázásánál oldalanként hány posztot jelenítsen meg.



Nekem azonban szükségem volt egy speciális kategóriáa, amit ettől teljesen eltérően jelenítek meg. Ehhez létrehoztam a page template oldalt, működik is. Ezzel a kóddal állítottam be a kategóriaszűrést:



<?php $my_query = new WP_Query('cat=50&order=desc&posts_per_page=-1'); ?>



Ezzel listáztatom ki, ami kell nekem, a kódban utána természetesen megadva a lista tartalmát és a formátumát.

Mindez működik is jól.



Egyetlen problémám van: hiába adtam meg, hogy a query az összes cikket listázza ki a megadott kategóriából a posts_per_page segítségével, a sablonbeállításoknál az ePanelen megadott kategórialistázás felülírja ezt, és itt is csak annyi jelenik meg, amit ott megadtam. Nekem pedig itt az összes kell egy oldalon.



Hogyan tudnám ezt a listázást függetleníteni az általánostól, ha külön page-templatet használok hozzá?



Köszönettel,

boresuta

Szia!



Az pre_get_posts -al felült tudod írni a loop okat.



Itt nézd meg: http://codex.wordpress.org/Plugin_API/Action_Reference/pre_get_posts



A lényege neki az, hogy ezzel is tudod a loop ok lekérdezését szabályozni, vannak ott példák. Arra kellene még figyelni, amikor kipróbálod ezt, hogy az add_action -ál adj meg 1-es prioritást a paraméterbe (alapból 10), amikor csatolod a függvényt a functions.php ban, mert akkor az “későbbre” tolódik, maga az “action” végrehajtása, azaz a loop lekérdezése maga. És így felülíródik az egyedi sablonban készített lekérdezéséhez képest. (Remélhetőleg.)



Látod, van ott lejjebb példa is, nem másolom be ide. Nekem ezzel sikerült már hasonló problémákat orvosolnom. A sablonodat nem ismerem, kész kódot ezért nem tudok adni, amit már kipróbáltam előtte.



Ü: András