kategória anomália

Tisztelt Uraim!Jó ideje üzemeltetek 1 blogot, és nemrég szükségessé vált hogy frissítsem a WP-t.

A frissítés utána kategóriáim valahogy szeretném a régi formába önteni, ehhez várnám a segítségeteket tippeket! (kategória manager plugin??)

Annyi hibát elkövettem, hogy a legnépszerűbb kategóriát cimkévé konvertáltam, de remélem ezt is meg lehet oldani vhogy… :Shttp://images.netbag.hu/20080813/10375026236.PNGElőélettel kapcsolatban annyit hogy vmi jómunkásember igencsak kihasználta hogy régi volt a blog, és persze aki a lapomra lépett annak jelzett a NOD “trójan downloader, wp-stat.php…” szóval ezért vált szükségessé hogy frissítsem a WP-

Persze kigyomláltam a WPt és jelszavakat váltottam…A problémámra keresem a legjobb megoldást és azért fordulok hozzátok.( a blog címét nem írom ki mert elég csúnya dolgok vannak rajta, csak utalok rá: a nickem+try pont hú)Előre is köszönöm!Tisztelettel:

GIJoe

Szia!Azt ugyan nem mondtad, hogy miről mire (bár utólag megnéztem: 2.6-ra :slight_smile: ), de találtam egy hasonló témát a wordpress.org fórumán. Lehet, hogy segít neked: http://wordpress.org/support/topic/191551És talán segít neked a Simple Tags plugin is. Remélem… :slight_smile:

Ejej, csak nem akar működni sehogyse… :frowning:Viszont találtam 1 érdekes leírást, hátha jól jön valainek…http://blog.cumps.be/wordpress-26-upgrade-fix-missing-categories/

Egy kategória kezdőoldala eltűnt.Ennyi… nem frissítettem, semmi különös, folyt a normál élet.

Egy kategória, amiben eddig 104 bejegyzés van, egyszercsak nem elérhető, és nem hibaüzenet (404) ilyesmi, hanem az Apache szerver oldala könyvtárral.

Ha nem dinamikus lenne, mintha nem lenne index fájl, olyan.

A második, harmadik, stb. oldala működik, csak a kezdő nem, ami ugye ott virít a bejegyzések alatt és a szájdbárban.Hogyan lehet ezt helyrehozni?Segítség!Most átirányítottam a második oldalra, az is jobb mint ez.

csinálj neki egy egyedi kategória php-t, hogy akkor is rossz-e?category-ID.php

Ahh mi barom vagyok.

Bocs, én tettem ezt.De azért leírom hátha hasznos.Tehát megszűntettem egy kategóriát.

Nem akartam, hogy nem létező oldalként keringjen a keresők terén egy ideig, ezért átirányítottam, a főkategóriájára.Erre hírtelen az jutott eszembe, hogy létrehozok egy könyvtár szerkezetet és a végére egy index fájlt a “Header” bejegyzésekkel.

Tehát /category/alkategoria/mégaljabbkategória/index.php

És nekem nem működött a alkategoria, mert ugye volt egy ilyen könyvtár, és nem volt benne index fájl. Tehát pont azt produkálta amit leírtam, és ez közben jutott eszembe.

Akkor vagy törlöm az egészet vagy lesz ott egy index fájl, ami a valós adatbázisban tengődőre lesz irányítva.Azt mindenesetre megtudtam, hogy minden téren felülirja, a statikus tartalom a dinamikusat.Na minden jót.