Katalógus, vagy valami hasonló...

teszem azt, szeretnék a blogomra egy könyvkatalógust, mely az alapadatokat (szerzők, cím, tartalom, stb) tartalmazza.milyen megoldás lenne erre, mert ehhez hasonló plugint sehol sem leltem (eddig).kétféle elképzelésem van.az egyik egy külön plugin, ami ezt kezeli, és szépen működik a wp alatt.a másik egy beépülő plugin, ami csak az adatokat tartalmazza, és esetleg egyes oldalakra (page) a szokákos módon kacsacsőrrel behívni mondjuk sorszám szerint a megfelelő adatlapot.szerintetek?

Heló,

Nincs egy hónapja, hogy szinte pont ugyanezt kerestem, kerestem mindenféle catalog, meg galery plugint persze semmi…Derendezd el a fotókat meg az adatokat az oldalon, mellé egy lightbox plugin, ha nagyobb képet akar látni valaki. - ez kábé olyan mint egy katalógus.Vagy csinálj egy webshopot, és akkor meg is lehetne venni a képregényeidet/könyveket/amit akarsz - végül is ez is katalógus, csak kereshetsz is vele, nem?Segít?

Sziasztok!Nem tudtok róla esetleg, hogy időközben született e valamilyen könyvkatalósus plugin wp-hez? Szeretnék wp admin felületről feltölteni egy könyvkatalógust(több ezer könyv adataival, szerző, cím, stb). A cél, hogy a kapott adatbázis a blogon kereshető legyen egy űrlappal. Köszi ha tudtok esetleg erre valamilyen plugint.

http://wordpress.org/extend/plugins/catablog/

jónak tűnik…