Káromkodás szűrő?

Üdv mindekinek!Egy olyan problémával szembesültem az egyik oldalam kapcsán, ami eddig fel sem merült bennem. Ez pedig a káromkodás a kommentekben.

Körülnéztem a neten, egy-két cikket találtam is a témárol, de semmi gyakorlatban is alkalmazható, és viszonylag egyszerű plugint. (még angolul is csak fizetőst).

Tudom, hogy ez amolyan “szélmalom-harc”, de azért gondoltam hátha van erre valami egyszerűbb megoldás, mint kézzel egyesével kimoderálgatni a kommentekből bizonyos szavakat.Tud valaki valami hasonlóról?

A WP Polite-ifier bővítmény ha jól tudom erre készült, csak a csúnya szvakat magyarul neked kell összeírni. Talán weblaboron van ilyen csúnya szó lista, de nem vagyok benne biztos, hogy elérhető még.

Köszi, ilyesmit kerestem.

A weblaboros lista már nem elérhető sajnos, azt én is néztem…

ez nem jó?hxxp://www.domain.tld/wp-admin/options-discussion.php
    [*]Hozzászólás moderálása

    [*]Hozzászólás feketelista

    [/list]


    (én e kettő közül valamelyikbe veszem fel a "csúnya szavakat")

Beállitások -> Interakció -> Hozzászólás feketelistaigy nem jó??? mert igy a kódba se kell irkálni … :unsure:

Ja néztem én is, csak ugye ott gyakran előfordul, hogy lemoderál valamit akkor is, ha véletlenül egy szónak egy része a tiltott szó. Aztán reménykedtem, hogy létezik erre valami fejlettebb algoritmus, esetleg kész adatbázis, ilyesmik…

De aztán rájöttem délután, hogy magamnak is összeírhatok egy ilyen adatbázist, aztán egy sima szöveges fájlban eltárolom, és beillesztgetem a feketelistára.

Ahogy néztem a plugin szügségtelen lesz, mert nem tud sokkal többet, mint az alap feketelista.

De azért köszi :slight_smile:

Menny már, ez hogy elment a szemem mellett. Szégyellem magam. :frowning:Ja de most nézem, hogy így csak modiba teszi, a plugin pedig kicsillagozza.