Sziasztok!
Készítek egy wordpress oldalt, szeretném, ha a szerkesztés alatt nem lenne elérhető, tehát csak én látnám, hogyan fog kinézni és mikor elkészül, akkor tenném láthatóvá!
Ezt hogyan tudom megoldani?
Előre is kösz!
Atee
Van rá plugin: http://wordpress.org/extend/plugins/maintenance-mode/
Amikor be vagy jelentkezve akkor látod az oldalt, mások csak egy feliratot látnak amit te állítasz be pl.: Fejlesztés alatt.
Köszi, felraktam, működik!
én mostanában teszt oldalra az egészet átpakolom, http://wordpress.org/extend/plugins/members-only/ felteszem. Bekapcsolom:
Redirect To: Login page
Login Redirect: Dasbhoard
ezután alapesetben a /wp-login.php oldal jön be. Ha bejelentkezek, akkor az Admin felületre dob, és onnan ha “kimegyek” a weblapra, látok mindent (amíg be vagyok jelentkezve).
- Ãgy a google-t sem zavarom, hogy az éles oldalt néha lekapcsolgatom.
- a másoknak is meg tudom mutatni az oldalt, akinek a teszt oldalhoz van sima egyszerű hozzáférési/belépési joga (nem admin jogú ember). a Maintenance Mode plugin egyfelhasználós, márpedig admin jogú ember kell hozzá. Azt meg nem szívesen adok bárkinek.
szia! hitetlen
és ezel a bővitményel áttudod kültöztetni a tagokat?
szia.
Ez nem költöztetéshez van. Azt én manuálisan csinálom (SQL és fájlok átrakásával)
Ez csak arra való, amit írtam.
értem
most értem meg a helyzethez hogy felrakjam én is
bár nekem valamiért nem akar működni legfrissebb verzió wp használom alap sablonnal!
magyarítás nincs hozzá véletlen?
márpedig a 0.7 vezióval gond nélkül működik csak be is kell kapcsolni külön asszem beállításokban de lehet h az Eszközöben…
márpedig a 0.7 vezióval gond nélkül működik csak be is kell kapcsolni külön asszem beállításokban de lehet h az Eszközöben..
Maintenance Mode 5.4 plugint használom és be is van kapcsolva. maygarítás nincs hozzá véletlen mert hiába nyomok aktiválásra nem teszi meg:S
miért szeded vastagon amit írsz?
attól, hogy magyar lesz, működni fog?
Maintenance Mode 5.4 plugint használom és be is van kapcsolva. maygarítás nincs hozzá véletlen mert hiába nyomok aktiválásra nem teszi meg:S
Mert, ugyebár, kétszer kell ennél a bővítménynél a bekapcsolást elvégezned: egyszer bekapcsolod, majd az aktiválást kapcsolod be, és a másodiknál jelenik meg. (Persze, neked csak egy felirat jelenik meg, hogy karbantartási üzemmódban vagy, ezt leszámítva mindent változatlanul látsz és dolgozhatsz, amíg be vagy jelentkezve adminként.
A külső felhasználó csak a felirattal fog találkozni.
Köszönöm Győző a hozzászólást…
már működik!