Karbantartás alatt - hogyan?

Sziasztok!Készítek egy wordpress oldalt, szeretném, ha a szerkesztés alatt nem lenne elérhető, tehát csak én látnám, hogyan fog kinézni és mikor elkészül, akkor tenném láthatóvá!Ezt hogyan tudom megoldani?Előre is kösz!Atee

Van rá plugin: http://wordpress.org/extend/plugins/maintenance-mode/Amikor be vagy jelentkezve akkor látod az oldalt, mások csak egy feliratot látnak amit te állítasz be pl.: Fejlesztés alatt.

Köszi, felraktam, működik!

én mostanában teszt oldalra az egészet átpakolom, http://wordpress.org/extend/plugins/members-only/ felteszem. Bekapcsolom:

Redirect To: Login page

Login Redirect: Dasbhoardezután alapesetben a /wp-login.php oldal jön be. Ha bejelentkezek, akkor az Admin felületre dob, és onnan ha “kimegyek” a weblapra, látok mindent (amíg be vagyok jelentkezve).


  1. Így a google-t sem zavarom, hogy az éles oldalt néha lekapcsolgatom.
  2. a másoknak is meg tudom mutatni az oldalt, akinek a teszt oldalhoz van sima egyszerű hozzáférési/belépési joga (nem admin jogú ember). a Maintenance Mode plugin egyfelhasználós, márpedig admin jogú ember kell hozzá. Azt meg nem szívesen adok bárkinek.

szia! hitetlenés ezel a bővitményel áttudod kültöztetni a tagokat?

szia.Ez nem költöztetéshez van. Azt én manuálisan csinálom (SQL és fájlok átrakásával)

Ez csak arra való, amit írtam.

értemmost értem meg a helyzethez hogy felrakjam én isbár nekem valamiért nem akar működni legfrissebb verzió wp használom alap sablonnal!magyarítás nincs hozzá véletlen?

márpedig a 0.7 vezióval gond nélkül működik csak be is kell kapcsolni külön asszem beállításokban de lehet h az Eszközöben…


'hgrg' wrote on '2011-01-11:
márpedig a 0.7 vezióval gond nélkül működik csak be is kell kapcsolni külön asszem beállításokban de lehet h az Eszközöben..Maintenance Mode 5.4 plugint használom és be is van kapcsolva. maygarítás nincs hozzá véletlen mert hiába nyomok aktiválásra nem teszi meg:S


miért szeded vastagon amit írsz?

attól, hogy magyar lesz, működni fog?


'Roten' wrote on '2011-01-13:
Maintenance Mode 5.4 plugint használom és be is van kapcsolva. maygarítás nincs hozzá véletlen mert hiába nyomok aktiválásra nem teszi meg:S


Mert, ugyebár, kétszer kell ennél a bővítménynél a bekapcsolást elvégezned: egyszer bekapcsolod, majd az aktiválást kapcsolod be, és a másodiknál jelenik meg. (Persze, neked csak egy felirat jelenik meg, hogy karbantartási üzemmódban vagy, ezt leszámítva mindent változatlanul látsz és dolgozhatsz, amíg be vagy jelentkezve adminként.


A külső felhasználó csak a felirattal fog találkozni.

Köszönöm Győző a hozzászólást…

már működik!