Üdv mindenkinek
Új vagyok még ezen a fórumon és a WP-vel is most ismerkedem.
Felraktam egy 3.2.1 es verziót a tárhelyemre, minden szépen működik.
Vettem egy hírlevél küldő és autoresponder plugint ami viszont nem akar jól működni.
A plugin a “GWA Autoresponder”
És olyat csinál, hogy amikor elkészítek egy levelet, ha kiküldőm minden ok az ékezetekkel
Ha elmentem a levelet, hogy később küldje ki, akkor már valami olvashatatlan tele szemetelt
sorokat küld ki.
Beállítottam az adatbázist “UTF-8_general_ci” re
A táblákban is át állítottam ha más volt.
Aztán az itt olvasottak alapján a fájlt megnyitottam a notepad++ al és ANSI helyett az átalakítás
UTF-8 kódolásra BOM nélkül opciót választottam. lent a sarokban erre azt írta ki, hogy ANSI as UTF-8
Ãgy elmentettem és ezzel lecseréltem a tárhelyen lévő fájlt.
A php fájlban a fájl elejére be raktam az alábbi sort:
header(‘Content-type: text/html; charset=utf-8’);
De megpróbáltam már a .htaccess fájlal is, abba ezt írtam:
<FilesMatch “.(htm|html|css|js|php)$”>
AddDefaultCharset UTF-8
DefaultLanguage hu-HU
Egyik sem segített. Az időzített és adatbázisba elmentett leveleket értelmezhetetlen kódokkal küldi ki,
de amikor az elmentett levelet szerkesztésre megnyitom ott is már a hibás sorok vannak.
Megnéztem a phpmyadmin alól az adatbázist mentés után, ott még rendesen jelennek meg a karakterek.
A szerkesztőfelület TinyMCE Lehetséges, hogy azzal van a hiba.
Ha van valakinek jó ötlete segítsetek légyszíves
K.Erika
Ja és még valami, csak ennél a levelező programnál a WP 3.2.1 a láblécben szereplő dolgokat bele tolja
a TinyMCE szerkesztő felület közepére.
Ezt a sort: Köszönjük a WordPress használatát! • Dokumentáció (angol) • Szabadságok • WordPress fórumok angol és magyar nyelven. | Fordítás: DjZoNe & FYGureout • Stáblista Verzió 3.2.1
Ez a sor úgy szépen keresztben van a szerkesztő felület felett.