Kallyas sablon beállítása

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni a Kallyas téma beállításával kapcsolatosan, van valaki aki használja ezt a témát?

Mi a problémád?

A Kallyas egy fizetős sablon, amelyhez jár a támogatás. Legutóbb 4 napja frissítették (elég régi, jól karbantartott sablon), jól dokumentált, zavarbaejtően rengeteg szolgáltatással, lehetőséggel, egykattintásos demo telepítéssel.



Ha nem valami régi, vagy tört verziót használsz, akkor fordulj a hivatalos támogatói oldalhoz.

(Azért ott sem árt - ahogyan az előbb Syka mondotta volt - ha összeszeded, és konkrétan megmondod, hogy mi is a felmerült gond. :wink: )

Az az alap helyzet, hogy a termékek amiket feltöltök a webshopba 800x600 méretű képek, persze ott más méretben jelenik meg, de van olyan termék amelynek a képe 600x800 az és ennek a megjelenítése nem jól történik meg a webshopban, lényegében levágja a képet. Azt keresem, hogy ezt a problémát hogyan tudom elhárítani, azaz arra lenne szükségem, hogy ne levágja a képeket hanem arányosan kicsinyítse? A Kallyas valóban fizetős sablon és meg is vásároltam, de az angol nyelvtudásom jelenleg erősen hiányos így első körben nem az ügyfélszolgálatnál próbálkozom, ezért írtam itt.De még arra is hajlandó lennék, hogy egy hozzáértőnek díjazás ellenében megbízást adjak.

Első körben megnézném, hogy az adott sablon mekkora képek megjelenítését javasolja.



Második körben, a képeket az ajánlott méretre szerkeszteném.



Harmadik körben egy képoptimalizálóval az összeset optimalizálnám



Az így előkészített dolgokat tölteném fel.



Ha egyszer egy 4:3 arányú képet támogat erősen a rendszer, akkor nem kellene erőltetni a 3:4 arányú képek letöltését, mert ő is csak a kapott anyagból dolgozik. :slight_smile:



Ha pedig profira bíznád a dolgot, akkor tedd közzé a Munkát adok témában, itt a Fórumon.