Hi!
Az lenne a kérdésem h k2-ben hogy lehet kikapcsolni a modulokat.
Mert amikor bekapcsolok egyet, nem jelenik meg abban az oszlopban, h: Modulok II Modulok kikapcsolása
Nekem egy olyan problémám van, hogy amikor a kategóriákat nézem, a kategóriák archívuma jön be, ahol sem kép, sem videó, sem linkelés nem jelenik meg. Ha külön-külön a bejegyzésekre kattintok, ott már látszódnak ezek. Valamikor még bekapcsoltam a k2 beállításainál az archív oldalakat, de most hiába veszem ki a pipát, marad minden a régi.
Mate: vagy eltávolitod a modulokat, a modul módosítás résznél, vagy átlököd a kikapcsolt modul oszlopba
ha az a probléma, hogy a k2 sidebar modul option oldalán egyáltalán nem látod a korábban létrehozott modulokat és magyar k2-t használsz, akkor bele kell nyúlni a fordításba, úgy hogy törölsz minden ehhez az oldalhoz kapcsolódó fordítást és utána látni fogod, valamiért nem szereti ennél a résznél a fordítást
Biggeorge: kapcsold ki a “Advanced Navigation”-t és ha minden igaz akkor megoldódik a problémád
Nem találok ilyen opciót
![surprise.gif](/smileys/surprise.gif)
Küldtem az oldaladról emailt
![surprise.gif](/smileys/surprise.gif)
leírom ide is hátha van még valakinek hasonló problémája
ha magyarított k2-d van akkor valami ilyesmi lehet: "fejlett navigáció" vagy ilyesmi, nem tudom, a lényeg hogy AJAX-ot használ és ilyenkor a plugin kódok nagyrésze nem fut le, csak az első archív oldalon asszem, de mindenhol csak egy rövdített bejegyzést látsz, [..]-el a végén
ha kikapcsolod, akkor az a ronda csúszka is eltűnik
közben eszembe jutott: gördülő menü/navigáció/archivum, fordítótól függ (rolling archive)
Azt próbáltam, de sajna minden maradt a régi
hmm, akkor nemtom, nekem is volt hasonló problémám és nálam az lett a megoldás amit írtam, de végül kikapcsoltam minden ajaxos vackot, mert jó-jó meg szép, csak még nem az igazi
jah igen: az intézőben töröld az archívum oldalt és persze kapcsold ki a k2 beállításokban is
mást már nem tudok kitalálni (max ha átnevezed/törlöd a rollingarchive.php-t, de azt nem ajánlanám) (=
sok sikert!
Letöltöttem a 305ös k2őt, az megoldotta a problémámat
sziasztok!
k2 alatt a statikus oldalak ugye felkerülnek a fejlécbe, de én a sidebar-ban szeretném megjeleníteni. a fejlécben pedig lehet h nem is szerepeltetném, van erre megoldás?
köszi
a header.php-bol kikapod azt a sort amiben a wp_list_pages() fuggveny van
es mondjuk egy php sidebar module-ba ezt irod:
Zoli!
Én is feltettem a K2-t. Minden jónak tűnik, egyetlen gondom van, hogy a kezdőlapról eltűntek a kategóriáim.
Ha elindítok egy keresést akkor felhozza a jobb oldalra.
Mi lehet a baj?
Üdv.Picsu
es mondjuk egy php sidebar module-ba ezt irod:
köszi, köszi!
még egy apró kérdés:
létrehoztam a modult Oldalak néven, és a megjelenítésnél írja a modul nevét,
+ mégegyszer aláírja h oldalak. nem találom melyik file-ból kellene ezt kitakarítani.
a modul beallitasoknal van egy tovabbi beallitasok, na ott (=
sajnos a php modul beállításainál én csak a modul neve + modul kódja beállításokat látom. az advanced optionsba meg csak h melyik oldalakon jelenjen meg. sztem ezt valamelyik file-ból kellene kitörölni.
kell lenni egy tovabbi beallitasok linknek ott, egy kis jobbra nyillal mellette, ott ahol a modulhoz kapcsolodo css file-t lehet megadni, na felette van egy checkbox, abbol kell kivenni a jelolest
Csak maradt ez a modul ki be pakolás.
Köszi. Ez nekem is segített.
uh, ezt tényleg benéztem, azt hittem az csak a css-re vonatkozik.
valóban az kiveszi a modul felitratát, de én jobban szeretném a másik feliratot kivenni,
mert így nem egységes, ugyanis a többi mudulnak is van neve.
szóval most így néz ki:
Oldalak (ez a modul neve)
. Oldalak (ezt szeretném kivenni)
oldal1
oldal2
Most azt szeretéd, hogy a K2-es modul felirat jelenlen meg vagy az eredeti WP kategóriafelirat?
A k2-es modul felirata látszódjon (ez rendben is van), az eredeti pedig ne.
Köszi.