K2 időfüggő stílusváltás

Sziasztok!

Miután megcsináltam a blogot, 1-2 embernek nem tetszett a színösszeállítás. Most azt találtam ki, hogy ugyanazt a stílust más színekben is összeállítom. Mivel a 2 színvilág passzol az éjjel-nappal színekhez kitaláltam, hogy jó lenne, ha úgy működne, hogy nappal az egyik stílust használja, éjjel meg a másikat.Ötlet van, csak mivel gyakorlatilag analfabéna vagyok így megoldás nincs.Valami ötlet?Vagy ha nem időre, akkor valahogy egy választási lehetőséget szeretnék kitenni (azaz, hogy az olvasó kiválaszthassa a neki tetsző stílust és esetleg meg is jegyezze a gépe).

Na, rákérdeztem neked az angol fórum egyik (ha nem A) legjobb php gurujára…

Itt vannak a válaszok:

http://wordpress.org/support/topic/156012?replies=9#post-690535Ha kell segítség a magyarításhoz, szóljatok!

Nagyon köszi! Jól értelmezem, hogy akkor van két css-em, az egyik az éjszakai színekkel a másik a nappali szinekkel és ez váltódik?A fenti fórumban ott a megoldás, már csak azt nem tudom, hogy a PHP-t hova kell beraknom… :slight_smile:

Azt úgy ahogy ott van bemásolod a “fejbe”, azaz a head részébe a header.php template file-nak. Értelemszerűen, az eredeti css linket helyettesíted a Kaf által mergadott PHP kóddal.

Õőőő, itt pontosan hova?

Quote:

<link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="" />

<link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="/css/rollingarchives.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="" />Be kell vallanom, hogy én utálom a K2-t, és soha semmi pénzér’ nem használnám, és az angol fórumból is mind elzavarom azokat, akik kérdezősködni mernek… (menjenek a K2 saját fórumjára!; és törlök meg lezárok topikokat, ha visszabeszélnek) - és még a te kedvedért sem fogom soha installálni, de ránézésre a legelső link-sor helyére tenném. E helyett:<link rel=“stylesheet” type=“text/css” media=“screen” href="" />De ha nem működik, ne hivatkozz rám :wink:

moshu,

Miért ez a nagy tiltakozás?

Miért utálod ennyire?