Sziasztok!
Ennek a blognak én csak a technikai felelőse vagyok, nem az én blogom de azért reklámozom hogy sokan megtalálhassák. A Wordpress rendszerrel nem rég ismerkedttem meg, 4. napja ismerem szóval jelenleg nem nagy szám, de építő kritikát szívesen fogadok.
A blog: http://juditblog.atw.hu
csunya az oldal.
hát ha a lap alján a téma készítőjének a linkjére kattintasz, találsz nála szebb témákat is. és ha adhatok egy tanácsot, szerintem ennyi információhoz sok három hasáb, bőven elég kettő. szóval van mit faragni na…
Tudom hogy van mit még alakítani rajta, azon vagyok hogy a lap minél szebb legyen de mondom hogy még nincs egy hete hogy megismerkedttem a rendszerel. A themet meg le fogom cserélni ahogy találok egy jót.
azért le ne csessz minket, hisz kiváncsi voltál a véleményünkre. ha pedig még nincs kész, miért nem a végleges verziót mutatod be, majd ha elkészül? na mindegy…
jó, hat valóban nem az a szép szines szemetgyönyörködtetö. de mindemellé hogy fognak örülni azok akiknek kinn van az email vímük mikor kapják majd a napi 7 mázsa spamet.
A betűtipuson-nagyságon kellene változtatni, meg itt ott beragadt a capslock. Meg persze elmenni a reklámcsikós tárhelyről, olyan olcsó mostmár a domain meg a tárhely, hogy senki ne menjen ilyen ingyenes izékre, aki azt szeretné, hogy komolyan vegyék.
Ja igen: nekem tetszik ez a tejeskávé fíling, nyugis, otthonos, szerintem jó választás
E-mail címekkel tényleg csinálni kellene valamit, legalább egy spampoison-os kóceráj kéne, az is több a semminél. Nekem amúgy szín-ügyileg valahogy túl… pasztell az oldal.