Ju Jitsu-Győr

http://www.jujitsu-gyor.huSziasztok!Szívesen vátok minden építő jellegű kritikát, észrevételt!

A desige-t majd később le akarom cserélni egy olyanra, amely közelebb áll a Ju Jitsuhoz és az egyesület munkájához, csak előbb még el kell mélyülnöm picit a témában.

Aki tudna mondani egy megfelelőbb sablont egy sportklubb számára, mint a jelenlegi, azt szívesen megnézném.Amelyen fejleszteni szeretnék, csak nem találtam megfelelő sablont, vagy megoldást rá:-Eseménynaptár: Van egy jelenleg is, csak azt nem tudom beállítani, hogy hivatkozásból is elérhető legyen.

-Egy normális facebook-kiegészítő, amely a facebook-oldalra írt bejegyzés alatt íródott kommenteket megjeleníti a wordpress oldal facebook-megjegyzései között is. Ugyan így visszafelé is, azaz: a wordpress oldali facebook-bejegyzéseket visszatölti a facebook-oldalra. Ez lenne a fontos.

A kommentek saját wordpress-mezőbe integrálása nem olyan fontos, bár jó lenne. Egy ideig az “add link to facebook” plugin volt, amely jelenleg le van tiltv a hibás működése miatt.

-Spamek ellen valami: Az utóbbi időben írtózatos mennyiségű spam árasztotta el az oldalt, feltehetően a facebook-pluginok miatt, így erre is szeretnék valami jó szűrőt.

-Statisztika: Oldalra vidgetbe kellene valami jó kis plugin, amely számolja az eddigi összes oldalletöltést. Volt valami korábban, de az valahogy meghalt, keresni meg nem igazán volt időm eddig.

-Videó plugn: Egy olyanra lenne szükségem, amely kapcsolatot tud teremteni a YouTube-csatornánnkal.

Ezen felül szívesen hallanék valami észrevételt arra, hogy mivel lehetne még jobbá, kényelmesebbé tenni az oldal használatát!Köszi szépen!Üdv,

Rotcsa

Spam ellen akismet? Nagyon jó és gyárilag települ.

A nextgen videó galéria kiegészítését kipróbáltad már, ha már ezt a galériát használod? (Van neki.)

Spam ellen lehet már feltettem, nem tudom. Igazából majd akkor derül ki, hogy mennyira működik jól, ha visszakapcsolom a fb-pluginokat. (tekintve, h mióta ki vannak kapcsolva nincs spam az oldalon, feltételezem, ez okozhatta a dolgot.)A ngg-videó pluginját már néztem régebben, de valamiért nem felelt meg a célnak. Köszi a tanácsot, megnézem újból! :slight_smile:

Huh, az Askimet fizetős…:S Valszeg ezért nem akrtam feltenni.

Mégis sikerült fizetés nélkül feltenni az askimetet. Na, majd később utána nézek, hogy kell-e fizetni vagy mi a helyzet vele… Egyelőre úgy néz ki, működni fog.

Nem minden esetben fizetős, magáncélra nem - csak nem jól nézted meg a lehetőségeket. A csúszkával a nulláig lehet beállítani.

Volt egy link felül, kért egy e-mailt, amire válaszként már jött is a kód, viszont a “get api key”-re kattintásokr úgy tűnt, fizetős minden. Midnegy már, végül is sikerült megoldani. Remélem jól fog működni! :slight_smile: