Jquery tabbed menu

Sziasztok !Olyan dologban akadtam el hogy van egy saját html oldalam ami működik firefoxban és chrome-ban is ha csak simán betöltöm. Ha most ezt beszúrom a wordpress-be mint saját html oldal akkor nem akar működni nem tudom hogy ez amiatt van hogy a jquery nem tölt-be vagy mi a baj. A css pedig bevan szúrva a style.css.-be azt be is loadolja. Az lenne a lényege hogy ha rákattint az egyik linkre akkor elveszi a két másiknak a láthatóságát.

Válaszotokat előre is köszi.

a Kód:
Szia!Megmutatod az oldalad, ahol ez van? Néha előfordul “összeakadás”.Meg a chrome-ban ezt piros pöttyel jelzi is (lehet ff ben is, azt nem használok), amikor előhívod a “konzolt” vagy mi a neve. (Jobb oldalt, alul a fogaskerék mellett.)Mert így hirtelen, hibát nem látok a jquery-ben, de élőben jobban tudnék mondani valamit. (Már remélem.)

Ez biztos, hogy jó?Nem tudom, hogy ez így jó lesz-e, ha így közvetlenül beilleszted, akkor nem lehet, hogy a valami.hu/js/jqurey.js ben keresi?WordPress-ben nem így kell jquery-t betenni, magának a jquery fájlnak a beillesztését a functions.php lehet így pl: (több módja van)function enyim_jquery() {if ( !is_admin() ) {wp_deregister_script('jquery');wp_register_script('jquery', 'http://code.jquery.com/jquery-1.7.1.js', false);wp_enqueue_script('jquery');}}add_action('wp_head', 'enyim_jquery', 1, 0);Próbáld ki úgy, hogy azt a részt törlöd, majd a functions.php ba beteszed a fenti kódot. (most ez épp a 1.7.1 es jquery-t hívja be, de lehet más útvonalat is megadni, ami mindig a legfrissebb jqurey-t re mutat: http://code.jquery.com/jquery-latest.js)Nem tudom, hogy ez így jó lesz-e, ha így közvetlenül beilleszted, akkor nem lehet, hogy a valami.hu/js/jqurey.js ben keresi?WordPress-ben nem így kell jquery-t betenni, magának a jquery fájlnak a beillesztését a functions.php lehet így pl: (több módja van)function enyim_jquery() {if ( !is_admin() ) {wp_deregister_script('jquery');wp_register_script('jquery', 'http://code.jquery.com/jquery-1.7.1.js', false);wp_enqueue_script('jquery');}}add_action('wp_head', 'enyim_jquery', 1, 0);Próbáld ki úgy, hogy azt a részt törlöd, majd a functions.php ba beteszed a fenti kódot. (most ez épp a 1.7.1 es jquery-t hívja be, de lehet más útvonalat is megadni, ami mindig a legfrissebb jqurey-t re mutat: http://code.jquery.com/jquery-latest.js)

function enyim_jquery() {

if ( !is_admin() ) {wp_deregister_script('jquery');

wp_register_script('jquery', 'http://code.jquery.com/jquery-1.7.1.js', false);

wp_enqueue_script('jquery');}

}

add_action('wp_head', 'enyim_jquery', 1, 0);

Próbáld ki úgy, hogy azt a részt törlöd, majd a functions.php ba beteszed a fenti kódot. (most ez épp a 1.7.1 es jquery-t hívja be, de lehet más útvonalat is megadni, ami mindig a legfrissebb jqurey-t re mutat: http://code.jquery.com/jquery-latest.js)