JQuery + LightBox

Sziasztok!Egy érdekes problémába futottam bele és már több mint egy hete nem tudom megoldani.A honlapom jobb oldali sávjába felvettem egy text widget-et amibe html kódot illesztettem.

Ez a html egy “hírgörgető”-t jelenít meg a website-on. Azonban sajnos észrevettem, hogy az egyik oldalon (pontosabban azon az egyetlen lapon) ahol képeket mutatok, az eddig hibátlanul működő lightbox megjelenítés “lebénult” és simán a képet jeleníti meg mindenféle effektus nélkül.Nyomozásom során egyértelműen kiderítettem, hogy ez a hírgörgető forráskódjának első sorában lévő jquery javascript import miatt van!

Code:

Kipróbáltam a legújabb verzióval is (1.3.2) de szintén ugyanez volt a helyzet.

Ez egy ismert inkompatibilitási probléma?


Ha tud valaki valamilyen megoldást erre akkor legyen szíves segítsen.

Esetleg még a következők jöhetnek szóba:

[list=*]


[*]hogyan lehetne letiltani ezt a text widgetet azon az egyetlen lapon?[/*]


[*]ismer-e valaki egy egyszerű (kifejezetten WP-hez szánt) JÓ hírgörgetőt?[/*]


[/list]

A válaszokat előre is köszönöm!

Ha bővebb infóra van szükség akkor csak szóljatok...

Üdv.

Először azt próbáld ki, hogy a LightBox helyett teszteld le a Shutter Reload-et:

http://www.laptoptips.ca/projects/wp-shutter-reloaded/

Ha ezzel is fennáll a hiba, akkor már biztos a widget-eddel van a gebasz.

Ha nem, akkor használd ezt, én is átváltottam erre, bátran ajánlom nagyon bejött. Persze szokni kell, hogy képernyő aljára teszi az irányítást, de bevált…

Hahó!Nna sikerült megszüntetnem a problémát! :o

Megnéztem a mano által javasolt wp-shutter-reloaded plugint, de nekem tényleg az a “bajom” vele hogy kegyetlenül szokatlan a navigációs megoldása. irritated.gifÚgyhogy addig-addig keresgéltem amíg a Google egyszer végül el nem írányított a WordPress Extend -> Plugins oldalára ahol egy nagyszerű, tökprofi beépülő modult találtam.Ez a WP-Slimbox2! :smiley:http://transientmonkey.com/wp-slimbox2

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-slimbox2/Még a wp beállítások menüjébe is beépül ahol alaposan testre lehet szabni!Köszönöm mindenkinek a segítséget!

Nálam már csak azért is jobban bevált a SR, mert ha sok kép van, nem kell mindegyiknél keresgélni a kép jobb oldalát, hogy hova klikkeljen az ember a továbblépéshez, hanem egy helyben állva lehet haladni.

Zseniális nem? “Egy helyben állva haladni.” Mint egy mozgólépcső! BwahahaA lényeg, hogy a problémád neked is megoldódott! :wink:

Egyébként a tegnapi kutakodásaim során alaposabban is megvizsgáltam ezt a jquery-t.

Piszkosul jó dolgokat tud… :smiley:http://jquery.com/